Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKimyasal gebelikten sonra hamile kalıp betası düşük yükselen var mı
Ben kimyasal gebelikten sonra âdet görmeden hamile kaldım ve 7.hsftsya giriyorum ama betam çok yavaş yükseliyor benim gibi olan varmı ne olur cvp verin çok sıkıntı dayım acaba boş gebelik mi yoksa önceki kimyasaldan mı böyle?
Ben kimyasal gebelikten sonra âdet görmeden hamile kaldım ve 7.hsftsya giriyorum ama betam çok yavaş yükseliyor benim gibi olan varmı ne olur cvp verin çok sıkıntı dayım acaba boş gebelik mi yoksa önceki kimyasaldan mı böyle?
17sinde 3718 23unde ise 5612 çıktı biraz araştırınca Kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalınca beta yavaş yükseliyor olabilir dediler bende acaba benim gibi hemen hamile kalıp betası yavaş ilerleyen varmı diye sordum?