Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelikten sonra hamile kalıp betası düşük yükselen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
22
3
1
23
Ben kimyasal gebelikten sonra âdet görmeden hamile kaldım ve 7.hsftsya giriyorum ama betam çok yavaş yükseliyor benim gibi olan varmı ne olur cvp verin çok sıkıntı dayım acaba boş gebelik mi yoksa önceki kimyasaldan mı böyle?

Ben kimyasal gebelikten sonra âdet görmeden hamile kaldım ve 7.hsftsya giriyorum ama betam çok yavaş yükseliyor benim gibi olan varmı ne olur cvp verin çok sıkıntı dayım acaba boş gebelik mi yoksa önceki kimyasaldan mı böyle?
beta değerlerinizi yazarmısınız ne demek istediğinizi anlayamadım

17sinde 3718 23unde ise 5612 çıktı biraz araştırınca Kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalınca beta yavaş yükseliyor olabilir dediler bende acaba benim gibi hemen hamile kalıp betası yavaş ilerleyen varmı diye sordum?
Sonucunuz ne oldu ben de aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım daha adet olmadan üstüne hamile kaldım bugün 5 haftam bitti kan tahlili vermiştim 2 gün önce 22.15 çıktı bugün yaptım 24 çıktı doktor tekrar kimyasal gebelik olabilir dedi çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor durumdayım küçücük bir umuda bile ihtiyacım var

Benim betam çok yüksekti sizin daha çok az kimyasal gibi görünüyor ama sakın üzülme benimde bebeğimi aldılar kürtajla gelismedigini söylüyordu doktorlar kürtaj oldum onun öncesinde kimyasal geçirdim sonra kürtaj ama canım seninkine kürtaj gerekmez bebek kesede göründü mü bilmiyorum eğer bebek kesede görünürse kimyasal değil ama gorunmezse ve beta çok düşükse kimyasal gebelik diyorlar inşaAllah Rabbim sana da bana da ve isteyen herkese nasip edecek sakın üzülme bende gece gündüz araştırıyordum piskolojimi yavaş yavaş toparladım gibi herşeyin en güzeli en iyisini düşün Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis bize de nasip etsin ha bu arada hemen tıbbi genetiğe sıra al ve kan testi ver ben öyle yaptım 2ay sonra test sonuçları çıkacak inşaAllah birşey yoktur🤗 sağlıcakla kal

Back
X