Düşük mü olacak sağlıklı mı ilerleyecek 😔

Salep1107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
33
16
3
31
Herkese merhaba. 7+0 hamileyim. Bugün sabah uyandığımda hafif bir kanamam olduğunu görüp hemen doktora gittim. Bebek iyiymiş kalp atışını duyamadık ama atmaya başlamış hareket ediyor dedi. Düşük ilacı verdi. Gün içinde koyu kırmızı kanama ve pıhtım oldu 😐 doktor kesenin yanında kanama var dedi. Ondan mı olur sağlıklı devam eder mi gebeliğim çok üzgünüm 😔

Herkese merhaba. 7+0 hamileyim. Bugün sabah uyandığımda hafif bir kanamam olduğunu görüp hemen doktora gittim. Bebek iyiymiş kalp atışını duyamadık ama atmaya başlamış hareket ediyor dedi. Düşük ilacı verdi. Gün içinde koyu kırmızı kanama ve pıhtım oldu 😐 doktor kesenin yanında kanama var dedi. Ondan mı olur sağlıklı devam eder mi gebeliğim çok üzgünüm 😔
Hayırlısı olsun canım 🙏 iyi olur inşallah

Benim hamileliğimde de çok ciddi kanamam olmuştu 13. Haftaya kadar ilaçlarımı düzenli kullandım,sürekli dinlendim nasibide varmış sağlıklı bir şekilde doğum yaptım oğluma, korkma güzel düşün bol bol dinlen eğer sağlıklı bir gebelikse duracak bebeğin...

Benim hamileliğimde de çok ciddi kanamam olmuştu 13. Haftaya kadar ilaçlarımı düzenli kullandım,sürekli dinlendim nasibide varmış sağlıklı bir şekilde doğum yaptım oğluma, korkma güzel düşün bol bol dinlen eğer sağlıklı bir gebelikse duracak bebeğin...
Umarım benim de öyle olur. Allah'ım hep güzel günlerini göstersin evladınızın 🤲

6. 8. Ve 11. Haftalarimda bende de lekelenmeler ve kanama alanlari olusmuştu. Ilk 3 ay bebegin tutunmasi icin kritik aylar, bol bol istirahat edin ve doktorun verdigi haplari duzenli olarak kullanin.
Şimdilik öyle yapıyorum yakında işe başlamam gerekecek bakalım Allah büyük🙏 teşekkür ederim.

Benim de 7. Haftam iki gundur cok siddetli degil ama kanamam oldu.insallah bir sey olmaz . Miktar olarak ne kadar kanamaniz. Benim bir pecete yarisi kadar.

Benim de 7. Haftam iki gundur cok siddetli degil ama kanamam oldu.insallah bir sey olmaz . Miktar olarak ne kadar kanamaniz. Benim bir pecete yarisi kadar.
Şöyle oldu benim sabah regl başlangıcı gibi hafif pembemsi kanama sonra doktora gittim ilaç verdi. Doktordan geldiğimde kırmızı renkli hatta pıhtılı bir günlük ped kadar kanamam oldu. Ertesi birkaç gün kahverengi şeklinde devam etti az az. 2 gündür ilaç kullanmıyorum. İnşallah sıkıntı yoktur sizin de benimde. Az bile olsa bence bi doktora görünmeniz iyi olur🙏

Dayanamagip nobetco kadin dogumcuya gittim. Bunlar dusuk tehditiymis. Dinlenmek istirahat dedi. Kese etrafinda kanama yokmus. Kalp.atisinida duyduk 🙏 insallah saglikli bir sekilde ilerler tum hamilelikler . Zor bir surec.

Dayanamagip nobetco kadin dogumcuya gittim. Bunlar dusuk tehditiymis. Dinlenmek istirahat dedi. Kese etrafinda kanama yokmus. Kalp.atisinida duyduk 🙏 insallah saglikli bir sekilde ilerler tum hamilelikler . Zor bir surec.
Gerçekten çok sevindim. Dinlenmek çok önemli cidden. Kendinize dikkat edin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Back
X