Düşük mü olcak! Yardımcı olur musunuz!!????!!!!

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Düşük Aniden olan bir şey mi yoksa bu ani hareketlerin sonucunda 1 hafta veya 2 hafta sonra olan bişey mi? Yani anlatmak istediğim
Dün uzanırken uyuya kalmışım nasıl oldu bilmiyorum ama koltuktan çok sert bir şekilde düştüm karnım ve belim ağrıdı ama kanama falan olmadı sonradan düşük olma ihtimali var mı?

dusuk illa kanama ile olacak birsey degil olursa o an olur ancak terreddut var ise dr gidiniz kalp atislari ici

muhtemelen birşey olmamıştır ama hiç belli olmaz dr a gitmenizi tavsiye ederimm

Kalp atislarini duymak icin henuz ufak, kesesi bile zor gorulebiliyor bu haftalarda. Sikayetleriniz devam ediyorsa eger doktora gidin bence de. Benim is arkadasimin esi paldir kuldur iki kez dusmustu hamileyken ama bir sey olmadi. İnsallah sizin de olmaz. Gecmis olsun.

Insallah bise olmaz bnim annemde en kucuk kardesime hamileyken merdivenler dustu ama cok sukur bise olmadi ama yinede bi doktora gidin derim ben nolur nolmaz

Kızıma hamileyken evde yalnızdım iki defa bayıldım birinde yan birinde yüz üstü düşmüşüm. Çok şükür bişey olmadı . Bebek ufakken daha güvende oluyor

Ay olmayınca olmuyo bişey ananem ıslak çamaşır taşıyodum demişti

Bence dr a git. Kimine olur kimine olmaz. Boyle seyler sorulacak seyler degil. Dr a sorsan ultrasyona koymadan bilemem der. Kalca ustune dusmek kötüymus .

Back
X