düşük mü yapıyorum kızlar: (

edasema boz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
50
4
13
44
Bu ay adettim 5 gün gecikti ve geçilirken hafif lekenme oldu adet olduğunda belim kopiyordu dayanılmaz bir agri ve kasiklarim agiyor sürekli agri kesici atmazsam dayanamıyorum agrisina ve asidi bir kanama 1 saatte bir orkid degistiriyorum ve sürekli parca dusuyor parçalar bayagi büyük düşerken içim çok kotu oluyor bizce düşük mu yapiyorun ilk defa boyle birsşey oldu dayanamıyorum agrisina bilgisi olan var mi

Düşükle alakası yok, 5 gün gecikmeyle parça düşmez, daha içerde bişey oluşmamıştır. Ben evlenmeden önce anlattığın gibi olmuştum. Nerdeyse bayılacaktım korktum. Ama bişi olmadı sabaha normale dönmüştü. Ama sen yinede doktora git istersen, rahatlarsın.

Parça düşer.İki defa düşük yaşadım ve biri bahsettiğiniz gibi parçalardan üstelik o kadar çok sayıda idi ki.5 haftalıktı çok yeni idi.Bekleyip kendinizi daha fazla yormayın.

Doktora gitmek istemiyorum çünkü doktor ne yapabilir ki belki anlamaz bile sizce gideyim mi ne yapayim

Kan tahlilinde değere bakarak anlarlar.Beta HCG hemen sıfırlanmıyor.Üstelik başka bir şey ise de öğrenmiş olursunu..

Back
X