Kızlar erken düşük mü yapıyorum ?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Görür görmez sizlere yazdım birazdan doktora gideceğim adet günümden 2 gün önce kahverengi leke geldi biraz da pembemsi . Bir hafta kadar önce de başlık açmıştım antibiyotik vs yazdı doktor bi ton ilaç içtim 6 7 tane . Yumurtlamadan 6 7 gün kadar geçmişti beta testı yapılalı yanlış hatırlamıyorsam eğer. Beynim allak bullak bir 3 4 gündür ise inanılmaz bel kaşık karın ağrısı şişkinlik yaşıyorum uyuyamıyorum psikolojikmen çöktüm . 26 sında başladı kahverengi leke parlak pembe kırmızıya döndü bu güne kadar leke geldi sadece biraz önce de cevizden biraz küçük bir parça gördüm . İnanılmaz bir acı çektim o an rengim benzim attı dudaklarım morardı . Bu gün beta da yaptırmıştım test negatif ? Düşük yapıyor olsam çıkmaz mıydı ? Ben ilk defa böyle bi kanama görüyorum bilgisi olam varsa lütfen yardımcı olsun.

Gebelik olsa beta hcg testinde çıkardı. Muhtemelen adet olmuşsunuz. Lekelenme, kan pıhtısı gibi durumlar kullandığınız ilaçlardan veya antibiyotik kullanımına sebep olan rahatsızlıklardan dolayı olabilir. Hamilelik bekleyince vücudumuzu çok dinliyoruz. Bel-kasik ağrıları regl öncesinde ve süresince de görülür. Akışına bırakmak lazım. Dilerim en kısa zamanda gönlünüzce olur 😇

Gebelik olsa beta hcg testinde çıkardı. Muhtemelen adet olmuşsunuz. Lekelenme, kan pıhtısı gibi durumlar kullandığınız ilaçlardan veya antibiyotik kullanımına sebep olan rahatsızlıklardan dolayı olabilir. Hamilelik bekleyince vücudumuzu çok dinliyoruz. Bel-kasik ağrıları regl öncesinde ve süresince de görülür. Akışına bırakmak lazım. Dilerim en kısa zamanda gönlünüzce olur 😇
Aşırı korktum gerçekten antibiyotik bu kadar yapar mı ilaçlar vs

Çok teşekkür ederim

Hamile olsaydınız testte çıkardı, adet olmuşsunuz

Back
X