Düşük mü yapıyorum?

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Selamın aleyküm. Daha önceki konumda testim pozitif ama adet oldum yazmıştım. İki gün bildiğiniz adet gibi oldum. Sonraki iki gün lekelenme tarzı gelince şüphelendim ve tekrar test yaptım bu sefer baya koyu çıktı öncekiler çok daha silikti. Resimleri eski konumda var. Çoğu kişi görmemişti hatta. Pozitif çıkınca hemen hastaneye gittim. Durumu anlattım alttan ultrasonla bakıldı. Sadece haftaya kontrole gel ama büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi. Ama aklıma takıldı düşük olsaydı neden eskisinden çok daha koyu çıksın diye. Bide burdan bir arkadaşta aynı şeyi yaşamış. Ona hemen iğne yapmışlar. Sizce özele gitsem mi napsam çok kararsız kaldım?

Bu arada kanda değer 137 çıktı

Bence gitmelisin özele

Erken gebelik testi olan önceki kaset testte bugün yaptığım

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 23
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 23
Bence ultrasonla filan bi bakılsın keseye

Keseyi görmeden düşük önleyici iğne vermiyor çoğu doktor çünkü sağlıklı gebelik olduğundan emin olmaları gerek. Zaten değeriniz henüz yüksek değil kese görülmez. Siz ikinci kan testini verip artışa baktırmanız gerek. Umarım güzel haberler alırsınız

Kese kaçla görunüyor. Ben 5.hafta filan gibi görünüyor diye kese dedim ama değer aralıklarını bilmiyorum.

Hemen doktora git bekleme

Gidin özele

Anladım canım çok teşekkür ederim. Şnşallah pazartesi artışa baktırayım

Bunun özelle devletle alakası yok canım testi ne zaman yaptırdıysan gün aşırı Bi daha yaptır artışa göre karar verilir
Aynen ama doktor hiç takipte istemedi ben kendim gitmeyi düşünüyorum inşallah sağlık ocağında takip ederim inşallah

Bu arada kesenin görünmemesi normal mi değer düşük olduğu için mi görünmedi sizce

Kese şanslıysan 1500-2000 üstü vajinal, 3000-4000 üstü karından görünüyo. En net 5000 üstü kesin bi yerden görünür yani

Aynen ama doktor hiç takipte istemedi ben kendim gitmeyi düşünüyorum inşallah sağlık ocağında takip ederim inşallah
Bazı doktorlar nasılsa küçük diye baştan savma yapıyorlar çünkü şuan düşecekse de kalacaksa da yapacak birşey yok beklemek gerekiyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Ben de benzer sey yaşamıştım.kimyasal gebelik yaşadım. Size tavsiyem kendinizi sürece bırakın. Regliniz bitince beta hgc ye baksinlar 0a düştüğüne emin olun ki bir dahaki ay gebe kalabilesiniz. Genelde ilk denemeler kimyasal gebelikle sonuclaniyor, hiç üzülmeyin. En güzeli sağlıksız gebeligi vücudun kendi kendine sonlandirmasi. Normal giden hamilelikte 5-6. Haftalarda gözüküyor kese kalp atisida 7.hafta gibi duyuluyor eğer geç döllenme falan olmamışsa. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kesenin görünmesi için değeriniz çok düşük. Belki üstüne görme oldu, belki kimyasal gebelik. Özelle devletle alakası yok kan takibi yaptırın sadece. Kese vajinal yoldan 2000 gibi bi değerle görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…