Düşük mü yapıyorum

Samira1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
41
7
1
27
Kizlar beta hcg değerim 12.9 çıkmıştı dün yarın tekrar yapacaktım anlayabilmek için ağrım flan yoktu lavaboya gitti afedersiniz kanama ile karışık parça geldi sanki fotoğraf ta çektim

Kizlar beta hcg değerim 12.9 çıkmıştı dün yarın tekrar yapacaktım anlayabilmek için ağrım flan yoktu lavaboya gitti afedersiniz kanama ile karışık parça geldi sanki fotoğraf ta çektim
Büyük müydü çok parça bence hemen bi doktora gidin ne olur ne olmaz baktırın bi

Değer baya küçükmüş düşüktan ziyade kimyasal gebelik olabilir şuan oluşan bi kese yok düşük diyebilmek için

Bugün Yumurta tembelliği var biraz dedi 8 ay önce bir düşük yaptım öğrendikten 1 hafta sonra sebebi yumurta tembelliği olabilir mi

İğrençsiniz, düşük falan da yapmıyorsunuz. Hiç mi duymadınız kimyasal gebelik diye bir şey.
İğrenç olan sensin burada ne kadar endişeli olduğumu anlayamazssiniz böyle şeyler size iğrenç geliyorsa üye olmiyacaktiniz birsuru bu şekilde fotoğraf olan konular var

Bugün Yumurta tembelliği var biraz dedi 8 ay önce bir düşük yaptım öğrendikten 1 hafta sonra sebebi yumurta tembelliği olabilir mi
Öğrendikten bir hafta sonra kaybettiyseniz muhtemel oda kimyasal gebelikti tembellik değil ama kan pıhtılaşması yada kromozomlarda ki bozukluklar sebep olabilir genetik testler yapılmalı

İğrenç olan sensin burada ne kadar endişeli olduğumu anlayamazssiniz böyle şeyler size iğrenç geliyorsa üye olmiyacaktiniz birsuru bu şekilde fotoğraf olan konular var
Ne alakası var ya madem o kadar çok fotoğraf varsa gidon onlara bakın sizinkine benziyormu...12 zaten düşük bı değer malesef kimyasal gebelik yaisyorsunuz.....bu kadar mahreminizi paylaşmayın hanım günahtır cirkinliktir..

Burada erkek yok kadınlar kulübü adı üstünde suanki duygularımı anlamani beklemiyorum zaten konuşmadan anlasiliyorki anlamiyacaksin görmek istemiyorsan bakma ayıbı günahı bana

Kadinlarin midesi yokmu...3 kez kimyasal gebelik yaşadım...o kadar iyi anlarimkiiii
Silinmiyor fotoğraf ben anlamadım kimyasal olup olmadigini bugün doktor da söylemedi diğerinde de öyle bişey demediler düzgün bir şekilde söyleyebilirsin çaresizce yazdım evet fotoğraf ta attım ama şuan silinemiyor sayfa kuraliymis sizde kusura bakmayin

Doktora söylemişsiniz size gereken cevabı vermiş zaten gebelik oluşmamış düşük de yok. İyi bir doktora gidip Genetik testlerinizi yaptırın. Gerekli testleri yaptırmadan korunmasız ilişki yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…