Düşük mü yapıyorum

Zubeydejuju

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
1
0
1
31
6+1 günlükken kalp atışı duyulan bebeğimin 3 gün sonra kanama şikayetiyle gittiğimde ultrasonda kesenin görünmediğini ve kalp atışının duyulmadığını söylediler kan testinde beta hcg değeri yüksek çıktı düşük olmadığını kürtaj için erken olduğunu söyledi doktor 4 gündür regl kanaması gibi kanamam ve ağrılarım devam ediyor yaşayan var mıdır bu durumu

Benim ağrım yoktu ufak bel ağrısı önemsemedim lekelenmelerim var dr pek önemsemedi normal dedi 6-7 haftalıktı. Bir gece ansızın kanamam geldi :( ve bebeğimi kaybettim lütfen bir damla kan dahi olsa dr ne derse desin gerekirse bir hastaneye git ve yatış yap. 4 parmak kadar kan gelince direkt hastaneye gitti ve beta değerim yavaş yavaş düştü sabaha kadar şiddetli ağrılarla düşük yaptım 😞

6+1 günlükken kalp atışı duyulan bebeğimin 3 gün sonra kanama şikayetiyle gittiğimde ultrasonda kesenin görünmediğini ve kalp atışının duyulmadığını söylediler kan testinde beta hcg değeri yüksek çıktı düşük olmadığını kürtaj için erken olduğunu söyledi doktor 4 gündür regl kanaması gibi kanamam ve ağrılarım devam ediyor yaşayan var mıdır bu durumu
Benimde 9. Haftada progestana rağmen geçmeyen lekelenmem vardı. İlkinde gittim kalp atışı vardı. 3 gün sonra hala geçmediğini söyledim pol. Ve acil doktoru baktı kalp atışı yoktu. Sonra ultrasona yönlendirdiler ultrasonda da kalp durduğu netleşti. Yatışım yapıldı ilaçla düşük oldu.

Benim de ilk olan 5 haftalıkken kanamanın birden başlamasıyla düştü.ikincisinde hiç bir sikayetim yoktu kalp atışını duymak için hastaneye gideceğim gün birden karın ağrısı geldi yarım saat içinde randevuya gidene kadar yolda düştü.

Benim şikayetim coktu hem kanama coktu hemde agrim coktu olur dedilsr kurtaj dediler 1 yasonda simsi

Back
X