• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+2 kalp atımı duyulmadı

Papatyaseverrr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
18
Merhabalar dün kanamam oldu dr progestan iğne başlattı hemen, bugünde korktuğum için muayene gittim 7+2 hftayım normalde dr keseyi 29-30 mm dedi yolk sac var ama kalp atımı yok dedi 6+3 ile uyumlu görünüyor embriyo 8 mm kalp atımı olması lazımdı pek olumlu görmüyorum dedi :( radyolojiye indim detaylı ultrasonla baktı oda kalp atımını göremedi salı günü tekrar çağırdılar duruma göre kürtaj veya ilaçla düşük yaptıracaklar bı şekilde olumlu olumsuz durum yaşayan varmı?

Ben 2.düşüğümde bu durumu yaşamıştım herkes geç duyulur sorun etme desede mağalesef kalbi durmuştu ama ben ilaçla düşürmeyi tercih ettim zor bir süreç tek tavsiyem olumsuz bir durum yaşarsan çok insanlara anlatma ve akıl alma seni en çok insanlar yoruyor

Yaa :( Banada dediler ama pek ümidim yok. Haklısınız en çok insanlar yıpratıyor bu süreçte herkesin bir fikri var keşke şöyle yapsaydon keşke böyle yapsaydın vs

Merhabalar dün kanamam oldu dr progestan iğne başlattı hemen, bugünde korktuğum için muayene gittim 7+2 hftayım normalde dr keseyi 29-30 mm dedi yolk sac var ama kalp atımı yok dedi 6+3 ile uyumlu görünüyor embriyo 8 mm kalp atımı olması lazımdı pek olumlu görmüyorum dedi :( radyolojiye indim detaylı ultrasonla baktı oda kalp atımını göremedi salı günü tekrar çağırdılar duruma göre kürtaj veya ilaçla düşük yaptıracaklar bı şekilde olumlu olumsuz durum yaşayan varmı?
Geç döllenme olma ihtimali yok muymuş? Belki de 1 hafta geç oluştu o yüzden 6+3

Benim geç döllenme olduğu için 8. Hafta duyuldu bilgin olsun 6+3 de kese ve bebeği görmüştüm oda karından değil alttan

Merhaba sonuç ne oldu acaba aynı durumu yaşıyorum da şu an

Back
X