Düşük mu yapıyorum

birannecik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
63
2
1
26
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. gece biraz Kasık ağrım vardı. Sabah 6 gibi peceteye vajinal akıntıyla birlikte kahverengi kırmızı karisik hafif kanama geldi. Sonra uyudum 8 de lavaboya girdiğimde iç camasirim kirlenmisti bir parmak uzunluğunda. Kırmızı kan. Ped taktım ama akmadı hiç sadece çok çok az bir lekelenme oldu kahverengi şeklinde. Düşük mu yapıyorum? Yurtdışındayım bugün doktorlar çalışmıyor. Yarın gidebilirim ancak.

Yerleşme kanaması da olabilir canım

Yerleşme kanaması nokta lekelenme şeklinde olmuştu geçen hafta. Şimdiki koyu kırmızı kahverengi. Başına gelen oldu mu hiç ?
Durup dururken mi geldi bir is yda kendıni zorlayacak birşey yaptınmı
Şuan acil kadın doğuma gitmelısın komteol ederler ona göre düşük riski varsa bile Allah korusun ona göre önlem alırlar progestan flan verirler hem ıcıj rahatlamıs olur

Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ?
Bazen kan sulandırıcı da yapıyor
Progestan fitil vermedi mi Dr?

Maalesef doktor yok. Acilde de bakmiyorlar bu şeylere. Yarın sabah gideceğim. Peki düşük olsa kanama devam etmez miydi?

Maalesef doktor yok. Acilde de bakmiyorlar bu şeylere. Yarın sabah gideceğim. Peki düşük olsa kanama devam etmez miydi?
İllaki düşük yapıyorsun diye bir durum yok canım. Bende çok şiddetli kanama yaşadım içerde kanama alanı oluşmuş çok şükür atlattım ilaç kullanıyorum hala. Düşük olmadı ama kanama alanı oluşması düşük riski olarak adlandırılıyor. Doktora gidene kadar çok hareket etmemeye çalış uzan

Düşük olsa tek kan gelmez kıpkırmızı gelır ve parça gelir
İlk başta az geldi kırmızı kahverengi karisik sonra iç camasirim kirliydi bildiğin kırmızı yeni adet olur gibi. Sonra kesildi kahverengi leke geldi ve bitti. Anlamadım sabahtan beri içim içimi yiyor.

Geçmiş olsun aynısı o süreçte başıma geldi a ama benim kanamam giderek artmıştı regl gibi ve inanılmaz kramp ve sancılarım olmuştu meğer düşük yapıyormuşum.. krampların sancıların yoksa yerleşme kanamasıda olabiliyor. Pıhtılı yoğun regl gibi değilse şiddetli kramplarında yoksa endişelenme ve benden tavsiye sakın stres olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…