• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmisiniz?

Sarımtırak akıntı hamilelik belirtileri arasında ayy sana bişey diyeyim aynı durum bende var 17 Şubat'ta çatladı o gün çatlamaya başladığında bel kasık ağrısından ölecektim o gün geçti 19 şubattan beri sağ kasık ve sağ kaşığın hizasi bel ağrıyor ve geçmedi hala ağrı çekiyorum ilk gunlere gore hafifledi çok şiddetliydi ilk günler umutlandirmak istemem ama anlattığın hem adet belirtisi hemde hamilelik
Bende kahveydi sarıya döndü ve bitti reglim gecikti yumurtalar geç olduğu için bu ay onunla mı ilgili gebelik mi acaba kafam çok karışık

Bende kahveydi sarıya döndü ve bitti reglim gecikti yumurtalar geç olduğu için bu ay onunla mı ilgili gebelik mi acaba kafam çok karışık
Gecen ay adete 8 gün kala kahverengi leke bende de geldi hamileyim sandım ama değildim belkide yumurtlama olabilir

Gecen ay adete 8 gün kala kahverengi leke bende de geldi hamileyim sandım ama değildim belkide yumurtlama olabilir
Kuzum Dpo 6 oldum tam hafifliyor derken geri sancı girdi heran adet olacak gibi bir geçiyor başlıyor heyecan var bende çok şimdiden

Back
X