Düşük mü yapıyorum

Kahverengi ise düşük değildir kırmızı kan düşük belirtisidir kahverengi genelde yerleşme kanaması olur bildiğim kadarıyla

Nasıl kontrol etti sizi hangi yöntemle
Ben çalışan biriyim haftaiçi işe gitmek zorundayım hareket ediyorum ister istemez rapor alamıyorum kolay kolay evde elimden geldiğince kıpırdamıyacağım

Birkac gunlugune de olsa rapor ya da yillik izin kullanabilirsiniz. Ben alttan muayene istemedim, tarif ettim, zaten daha onceden de dusugum var, onu da soyledim ve kan testi yaptirdim. Ultrasonda bakti, daha (simdi haftasini net hatirladim) 5 haftalikti, keseyi zor gordu falan. Artik ultrason da ne gorduyse oyle dedi yani.

kızlar iki buçuk haftalık hamileymişim yeni öğrendim bugün ev süpürdüm ama çok yüklenmeden kahverengi akıntı geldi sizce düşük mü yapıyorum hemen acile geldim kan verdim düşmüşsede hemen hcg hormonu düşer mi

Kuzum 4 haftalık hamileyken çok güzel bir hamileydim dedi doktor bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi cuma günü de kürtaj oldum 5,5 haftalıkken kese buyumemis ve kalbi olusmamis 8 haftalık olmam gerekiyorken 3 doktor 5,5 haftalık gelişimi durmuş dedi ve alındı korkma ama ağır iş yapma....

Düşük riski için progestan verdi ben de bir hafta kullandım bıraktım buna rağmen bebek iyi tutunmuş dedi düşmedi şuan benimle bebeğim 11 haftalık oldu:anne::KK54:
Çok sevindim canım, bana da dua et, şuan galiba kimyasal gebelik yaşıyorum. Hcg gecen hafta pazar günü 17 iken cuma günü kanama başladı hcg 50 olmuş, doktorlar hcgler düşük seyrettiginden kimyasal gebelik yaşıyorsun dediler. Cumadan beri kanama devam ediyor ama herşeye rağmen insan yine de bir umut arıyor. Nedense benim doktorlar hiç bana progestan vermiyorlar, istediğim halde yine de vermiyorlar. Bugün gün içerisinde tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

Çok sevindim canım, bana da dua et, şuan galiba kimyasal gebelik yaşıyorum. Hcg gecen hafta pazar günü 17 iken cuma günü kanama başladı hcg 50 olmuş, doktorlar hcgler düşük seyrettiginden kimyasal gebelik yaşıyorsun dediler. Cumadan beri kanama devam ediyor ama herşeye rağmen insan yine de bir umut arıyor. Nedense benim doktorlar hiç bana progestan vermiyorlar, istediğim halde yine de vermiyorlar. Bugün gün içerisinde tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun o bebeğin alacağı nefes varsa sen ne yaparsan yap sana tutunuyor ben ilacı kullanmadım tam ona rağmen tutundu kimyasal gebeliklerde progestan verilmez progestan sadece normal gebeliklerde düşük riski olunca veriliyor bir daha olur hiç üzülme sağlıksız bebek doğurmak çok zor ömür boyu sorumluluk inş sağlıklı bebişlerin olur sen ümidini kaybetme canım :KK39:

Çok geçmiş olsun o bebeğin alacağı nefes varsa sen ne yaparsan yap sana tutunuyor ben ilacı kullanmadım tam ona rağmen tutundu kimyasal gebeliklerde progestan verilmez progestan sadece normal gebeliklerde düşük riski olunca veriliyor bir daha olur hiç üzülme sağlıksız bebek doğurmak çok zor ömür boyu sorumluluk inş sağlıklı bebişlerin olur sen ümidini kaybetme canım :KK39:
Çok haklısın, çok teşekkür ederim canım

Back
X