Düşük mü yaptım? (Fotoğraflı içi sinen baksın)

lotus8

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
5
1
6
29
Herkese merhabalar öncelikle. Bi sorum olacaktı öncelikle fotoğraf için özürlerimi diliyorum.Ben doğum kontrol hapı olarak diane kullanıyorum fakat her zaman aynı saatte almıyorum unuttuğumda oluyor eşim genelde korunur ben hapa başlayınca o korunmayı bıraktı ilk regl zamanımda 4 gün geç hemde 2 gün sürecek kadar sadece orkidin batacağı kadar kan gelmişti. Sonra ki regl zamanım 6 gün gecikti tabi o süreçte yine hap kullanmaya devam ettim 6. Günün sonunda inanılmaz derecede sancılı ağrı sonrasında bardaktan boşalırcasına kan gelmeye başladı saat başı pet değiştirmek zorunda kaldım ve daha önce hiç görmediğim parça gibi bir şey geldi acaba hamile kalmış ve düşük yapmış olabilir miyim?

Bunun burdan anlaşılması mümkün değil sonuçta normal reglde de pıhtı ve parçalar düşebiliyor. O tarz bir şüpheniz varsa doktorunuzla görüşmeniz en doğrusu olacaktır

İçi sinen baksın diye bir şey yok, bu tarz fotoğraflar yasaktı sitede. Bunu biz buradan bilemeyiz maalesef. Doktora gitmelisiniz.

Yeni üye olduğum için bilmiyordum nasıl kaldırabilirim?
Kalkmış fotoğraf siz kaldırmadıysanız, sanırım site yöneticilerinden biri kaldırdı 😊 Zaten o fotoğrafla anlaşılacak bir şey değil, regl bazen pıhtılı olabiliyor. Doktora gitmelisiniz öyle bir şüpheniz varsa.

Back
X