• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yaptım kızlar anlamadım

Arkadaşım burda 20 kişi sana 20 ayrı kere doktora git düşük yapıyorsun dedi. Sancım yok deyip rahatlığa döktün işi. Kalk bir ayağa acile git mecburlar sana bakmaya. Kadın doğum doktorunu aramak zorunda hissedecekler. O ağrı ve o durumla seni bırakamazlar. Mecburlar arkadaşım bakacaklar. Bişey dememek için zor sabrettim. Bir saattir yorumları okuyorum. Herkes doktora git bekleme demiş. Sen olduğun yere çakılıp beklemissin.
Gerçekten dün okurken bana da sinir geldi geldi gitti yani çok doğru yazmışsınız , bu kadar umursamazlık olmaz.

Gerçekten bu kadar cahillik olmaz buray yazana kadar niye bekliyorsunuz biz nerden bilelim.uc düşük yaptım ben bile yorum yapamam

Canım doğum yaparken bile anlamıyorlar ki işte salı gününe randevu buldum gitcem 3 gün olmuş oluyo salıya kadar sorun olmaz herhalde kürtaj yapılması gerekir mi bilmiyorum
salı gününe kadar beta değeri sıfırlanırsa adet olmuşsun der geçerler. acile gitseydiniz bakacakları ilk şey beta olurdu. beta’ya göre acilen ilaç verirlerdi. hamile değilseniz bile o ihtimal ortadan kalkardı en azından. salı gününe kadar her şey için çok geç olur. betanıza acilen bakılmalıydı o esnada. sağlık olsun.

salı gününe kadar beta değeri sıfırlanırsa adet olmuşsun der geçerler. acile gitseydiniz bakacakları ilk şey beta olurdu. beta’ya göre acilen ilaç verirlerdi. hamile değilseniz bile o ihtimal ortadan kalkardı en azından. salı gününe kadar her şey için çok geç olur. betanıza acilen bakılmalıydı o esnada. sağlık olsun.
Kan verdim zaten dün ama beta hala çıkmamış

İşte bu devlet hastaları boyke ilgisiz ondan gidesimiz bile gelmiyor onlarada hak veriyorum çok kalabalık ama ilgi yok acil bir durum dışında başından saviyor
Şehir hastanesi iyi oluyor ama bana uzak işte sezeryen ile alakalı bir durum da olabilir dedi olmazsa doğum yaptığım hastaneye gitcem

Eklentiler

• Screenshot_20251006-171148_e-Nabz.webp
    Screenshot_20251006-171148_e-Nabz.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
Back
X