Düşük mü yaşıyorum

catlakvazo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
13
8
86
Arkadaşlar dün hamileliğimin 6. Hafta 6. Günündeymişim. Dün iş yerimde felaket bi kan boşalması yaşadım. Hemen hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları nabzı falan atıyordu ama kesesi düzensizleşmiş. İlaç falan verdi tutunması için ama gece yine aynı şekilde kan geldi ve gelmeyede devam ediyor. Yerinde duruyor çok şükür ama doktorum bişey söylemiyor böyle böyle gidecek mi benden tutunamayıp sizde aynı şeyi yaşadınız mı bu kadar kan ve pıhtı gelmesi normal mi

Arkadaşlar dün hamileliğimin 6. Hafta 6. Günündeymişim. Dün iş yerimde felaket bi kan boşalması yaşadım. Hemen hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları nabzı falan atıyordu ama kesesi düzensizleşmiş. İlaç falan verdi tutunması için ama gece yine aynı şekilde kan geldi ve gelmeyede devam ediyor. Yerinde duruyor çok şükür ama doktorum bişey söylemiyor böyle böyle gidecek mi benden tutunamayıp sizde aynı şeyi yaşadınız mı bu kadar kan ve pıhtı gelmesi normal mi

Eee son durum ne? Benim de sali gunu kanamam oldu siddetli olmamasina ragmen yatis yapti doktor

Bmyle şiddetli bir kanamada direk yatış verilmedi . İğne ve hap kullandırıyorlar

İki doz igne yapti. 3 serum aldim ayrica tuvalet haric kalkmayacaksin ve 3 litre su iceceksn dedi. Aksam ustu de tekrar ultrasona aldi ve tamam kan dagilmis sayilir evde yatmaya devam dedi. Yani tum gun hastanede yattim

Back
X