Düşük mü yerleşme mi

pppatyaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
23
2
1
31
Arkadaşlar merhaba ne olur bilgisi olan yazsın ben 18 Mart’ta ikiz bebeklere düşük yaptım ve hiç adet olmadım 5 gün önce test yaptım ve hemen çift çizgi çıktı 2 gündür de günlük pedi dolduracak kadar koyu renkte bir akıntım var ama kırmızı bir kanama değil çok korkuyorum doktorumu aradım ve ilaca başlattı böle bişe başına gelen oldu mu

Kahve akıntı ise yerleşme kanaması olabilir. İlaç derken ne ilacı verdi doktorunuz

Arkadaşlar merhaba ne olur bilgisi olan yazsın ben 18 Mart’ta ikiz bebeklere düşük yaptım ve hiç adet olmadım 5 gün önce test yaptım ve hemen çift çizgi çıktı 2 gündür de günlük pedi dolduracak kadar koyu renkte bir akıntım var ama kırmızı bir kanama değil çok korkuyorum doktorumu aradım ve ilaca başlattı böle bişe başına gelen oldu mu
Testten sonra kan testi falan yaptirmadinizmi beta takibi

Hayır yaptıramadım taşra bir yerde oturuyorum doktoruml görüştüm salı günü gidicem
İnşallah kırmızıya dönmez 🍀 bol bol dinlen mümkün oldukça kalkma yerinden, uzan. Bol sıvı tüket ki tuvalette zorlanmayasın. Güzel olumlu haberler alman dileğiyle ❤️

İnşallah kırmızıya dönmez 🍀 bol bol dinlen mümkün oldukça kalkma yerinden, uzan. Bol sıvı tüket ki tuvalette zorlanmayasın. Güzel olumlu haberler alman dileğiyle ❤️
Çok teşekkür ederim bu uygulamayı bu yüzden çok seviyorum şu msjlarınız bile insanın içindeki sıkıntıyı o kadar geçiriyor ki Allah razı olsun
Çocuk isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Selam canım bugün randevun olduğunu söylemiştin. Gittin mi doktora, hayırlı haberler aldın mı 💮

Back
X