• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yerleşme mi?

Kan aldılar değerim 316ya düşmüştü 2 günde bir verdim kanamaya müdahale etmediler ve baya kötü etkiledi normal çok yoğun adet olan biriyim şimdi 2 gün bile sürmüyor ve çok az oluyorum baş dönmesi çok yaptı ve söylediğim halde yok bişey yapamayız dediler piskolojikmen baya etkiledi alttan muayene beni mahvetti ilk gebeligimdi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşarım siye
Çok geçmiş olsun kendinize bunu yapmayın lütfen. Ben evde dogum sancısı gibi sancı çekerek düşük yaptım. Biliyordum zaten bu durumu. Çokta çektim gerçekten. Hatta kalan parçalar için anestezi olmadan operasyon geçirdim. Biz kadınlar güçlüyüz. Anne olmak istiyorsak güçlü olmak zorundayız. Kendi mottom her zaman şudur: "birisi yapabiliyorsa bende yapabilirim" bunu tabiki psikolojik olarak söylüyorum. Gerisi zaten takdiri ilahi. Umarım güzel bir gebelik geçirirsiniz ve sağlıcakla kucağınıza alirsiniz

Back