düşük neden olur

sibersevda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
99
0
Hocam Merhaba
Ilk gebeligim 16.haftasinda kese yırtılması sonucu son buldu.ikincisi ise 6 haftada beta hcg nin düşüşü gözlendikten sonra 6 gün sonra düşük oldu.ikisi içinde bi sebep bulunamadı. Ikiside de doğal yoldan kolaylıkla hamile kaldım. Araştırılması aşamasında bi öneriniz olabilirmi?ne yapabilirim 3. Icin korkuyorum
Teşekkürler
Saygilarimla

Hocam Merhaba
Ilk gebeligim 16.haftasinda kese yırtılması sonucu son buldu.ikincisi ise 6 haftada beta hcg nin düşüşü gözlendikten sonra 6 gün sonra düşük oldu.ikisi içinde bi sebep bulunamadı. Ikiside de doğal yoldan kolaylıkla hamile kaldım. Araştırılması aşamasında bi öneriniz olabilirmi?ne yapabilirim 3. Icin korkuyorum
Teşekkürler
Saygilarimla
Merhabalar :
Olumsuz sonuclanan gebelık durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Bu öyküye göre array cgh -IVF(embriolara genetik tanı uygulama tekniği ile yapılan tüp bebek) yapılıp yapılmıyacagına karar verılmelı.Bu şekilde embriolara genetik tarama yapılarak saglıklı-saglıksız embrıo ayıklama yöntemi ile saglıklı embrioyu anne rahmıne transfer etmek gerekır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.