• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük rezerv 3. Gün embriyosu

MMorsalkimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
1.693
2.508
63
Selam arkadaşlar. Benim yumurta rezervim düşük. Bu yüzden de embriyolarım 5. Güne ulaşamıyor. İlk denemem de 3. Gün taze embriyo transferi oldum ama negatifle sonuçlandı. Dün de 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Doktor dışarda gelişemeyen embriyo rahimde gelişebilir dedi Fakat umudum yok. Var mı benim gibi olup hamile kalan?

Bende aynı durumdayım geçen sene iki tane taze 3. Gün embriyosu ile negatif aldım 18 Nisan da bi tane 3. Gün dondurulmuş transfer olucam umutsuz olma mübarek bi ayda transfer olmuşsun rabbim kucağına almayı nasip etsin yeter ki inan

Selam arkadaşlar. Benim yumurta rezervim düşük. Bu yüzden de embriyolarım 5. Güne ulaşamıyor. İlk denemem de 3. Gün taze embriyo transferi oldum ama negatifle sonuçlandı. Dün de 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Doktor dışarda gelişemeyen embriyo rahimde gelişebilir dedi Fakat umudum yok. Var mı benim gibi olup hamile kalan?
İnşallah o embriyolar size evlat olur 🤲🏻 ben İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar da tedavi görüyorum. Hocanın çoğu hastası 3.gün embriyosu ile hamile kalıyor. Anne rahmi en iyi labaratuvardan daha iyi diyor. Kalitesi, hücre sayısı nasıldı sizin?

İnşallah o embriyolar size evlat olur 🤲🏻 ben İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar da tedavi görüyorum. Hocanın çoğu hastası 3.gün embriyosu ile hamile kalıyor. Anne rahmi en iyi labaratuvardan daha iyi diyor. Kalitesi, hücre sayısı nasıldı sizin?
İnşallah 🙏🏻 Aret kamarı çok duydum. Eğer bu olmazsa son bi şansımız kalıyor aret beye gidicem. Eşim kansere bağlı azospermi kanser öncesi sperm vermiş 2 tüp. 1.5 tüpünü kullandık havuz yaptı doktor ama ilki tutmayınca bununda tutacağını zannetmiyorum malesef.Kullanmadığım ilaç iğne kalmadı o ilaçlar yumurta kalitesini daha çok düşürüyor diye duydum. bu transfer edilen embriyolar 8 hücreli çok kaliteli dedi doktor ama a veya b demedi.
Umarım son şansımız olumlu olur 🤲

İnşallah 🙏🏻 Aret kamarı çok duydum. Eğer bu olmazsa son bi şansımız kalıyor aret beye gidicem. Eşim kansere bağlı azospermi kanser öncesi sperm vermiş 2 tüp. 1.5 tüpünü kullandık havuz yaptı doktor ama ilki tutmayınca bununda tutacağını zannetmiyorum malesef.Kullanmadığım ilaç iğne kalmadı o ilaçlar yumurta kalitesini daha çok düşürüyor diye duydum. bu transfer edilen embriyolar 8 hücreli çok kaliteli dedi doktor ama a veya b demedi.
Umarım son şansımız olumlu olur 🤲
İnşallah olumlu olur da gerek kalmaz 🤲🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻 Bende iğne ters tepiyor ve yumurtalarım kalitesiz oluyor o yüzden sadece klomen kullandırıyor. Az ama iyi yumurta olsun diye uğraşıyoruz.
3.gün embriyosu için 8 hücreli gayet iyi 👍 size evlat olsun inşallah 🤲🏻

İnşallah olumlu olur da gerek kalmaz 🤲🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻 Bende iğne ters tepiyor ve yumurtalarım kalitesiz oluyor o yüzden sadece klomen kullandırıyor. Az ama iyi yumurta olsun diye uğraşıyoruz.
3.gün embriyosu için 8 hücreli gayet iyi 👍 size evlat olsun inşallah 🤲🏻
İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🤲😊 sizin de mi düşük rezerv? İlk denemeniz mi?

Merhaba. Rezervim çok düşük. 2 döllenen yumurta var. Bugün 2.gün durumları ne bilmiyorum haber bekliyorum. Merak ettiğim şey neden taze transfer istiyor bazı doktorlar. Bildiğim kadarıyla ilaçlardan dolayı rahim zarar gördüğü için ve duvar inceldiği için 2. Reglde dondurulmuş oluyo. Ama bazıları da neye göre tazeye katar veriyor. Doktorum bana dondurulmuş olucak dedi 3.gün embriyosu... 5. Günü de bu sebeple mi beklemicek? Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba. Rezervim çok düşük. 2 döllenen yumurta var. Bugün 2.gün durumları ne bilmiyorum haber bekliyorum. Merak ettiğim şey neden taze transfer istiyor bazı doktorlar. Bildiğim kadarıyla ilaçlardan dolayı rahim zarar gördüğü için ve duvar inceldiği için 2. Reglde dondurulmuş oluyo. Ama bazıları da neye göre tazeye katar veriyor. Doktorum bana dondurulmuş olucak dedi 3.gün embriyosu... 5. Günü de bu sebeple mi beklemicek? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba ben geçen ay 3. Gün embriyosu transfer oldum taze negatif oldu. Bu ay dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sanırım gelişen embriyo sayısı az olduğu için 5. Güne gitmiyorlar. rahimde durması dışarda durmasından durmasından daha iyi diye de düşünüyorlar.

Şu an gebelik oluştu mu size ne zaman transfer oldunuz. Yarın 3. Gün eğer Allah izin verirse bi sorun çıkmazsa yarın donduracaklar bizimkileri 2 tane 🙏🏼🙏🏼

maalesef biri 5. Güne ulaşamamış. Mahvoldum... hayırlısı olsun
10 tanede olsa en fazla 2 tane koyacaklardı öylr düşün ilk denemenn en iyi olanı dondurdular. Ya tutacak ya dinlenip tekrar başlayacaksın dünyanın sonu değil sakin ol. Bu yolda çok sabır gösterdik devam edicez bak transfer bekliyorum bugn regl olmam lazmdı olmadımç 7 yıldır regl olmamak için ne dualar ederken şimdi bir an önce olayım transfer olsun istiyorum ne trajik şeyler yaşıyoruz ama geçicek. Sende gençsin yaşın 29 ben 31 yaşındayım biz daha yolun başındayız burda kıbrısa gidip donasyon bekleyenler var hiç yumurta olmayan var hiç sperm olmayan var onlar ne yapsın. Bizim umudumuz var yumurtan var spermle döllenmiş 3. Günü görmüş dondurulmuş şimdi seni bekliyor. Önce sakin ol ne kadar kötüyü çağırırsan o kadar gelir. Stres yok yetmedi mi yaşadığımız stres her ay. Artık bu süreçlere hakimiz herşeyi öğrendik daha bilinçliyiz. Sabırla transfer gününü bekle. Bebeğin senin rahmini bekliyor şuan pozitif düşün her zaman olacak bizde anne olucaz bak görürsün 🙏💜

Kaç kere okudum bilmiyorum. O kadar iyi geldi ki. Her düştüğümde açıp okuyacam. Çok haklısın sadece 2 tane olduğu için çok umut bağlamıştım. Olucak gibiydi niye olmasın diyerek geldim 5.güne kadar. Biri tutmazsa diğer tedaviye bi şansım olur diye. Nasip değilmiş. İnşallah senin de bu güzel kalbinle bi evladın olur... hepimiz bunu hakediyoruz. Umut etmeye başlıcam ben de. Biz de anne olucaz bak görürsün!🙏🏼

Back
X