Düşük riski acillll

ipekmisbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
16
5
1
28
3 haftalık gebeyim bu sabah kanamam başladı doktora gittim ilk kez keseyi gördü kese görünüyor çok sağlıklı bir kese değil gibi dedi iğne ve progestan verdi. Evde yatıyorum ama kanamam hala devam ediyor. Yatarken değil ama her wcye gittiğimde peçeteye azımsanmayacak derecede geliyor. Başına gelen var mı ne zaman kesilir kanama başma önerisi olan😔😔

3 haftalık gebeyim bu sabah kanamam başladı doktora gittim ilk kez keseyi gördü kese görünüyor çok sağlıklı bir kese değil gibi dedi iğne ve progestan verdi. Evde yatıyorum ama kanamam hala devam ediyor. Yatarken değil ama her wcye gittiğimde peçeteye azımsanmayacak derecede geliyor. Başına gelen var mı ne zaman kesilir kanama başma önerisi olan😔😔
Ayaklarını havaya kaldır bol su iç ruvalet dışında yerinden kalkma saçlarını toplamak için bile ellerini yukarıya kaldırma inşallah ilk 3 ay riskini bi atlat kese bi yerleşsin bebek tutunsun Allajın izniyle

Bildiğin kırmızı mı benimde 4 . Haftada oldu ama öyle pembesi 8. Haftaya kdr devam etti çok şükür bir haftadır kesilmiş dr bana da iğne hap verdi hapı fitil olarak kullandım ilk kızım da kahve kırmızı akıntım olmuştu aynı şekilde korkma Rabbim nasip ederse her türlü tutunuyor

Bildiğin kırmızı mı benimde 4 . Haftada oldu ama öyle pembesi 8. Haftaya kdr devam etti çok şükür bir haftadır kesilmiş dr bana da iğne hap verdi hapı fitil olarak kullandım ilk kızım da kahve kırmızı akıntım olmuştu aynı şekilde korkma Rabbim nasip ederse her türlü tutunuyor
Evet kırmızı. Hamileligimi bilmesem reglyim heralde derdim

Benim 3 ay surmustu. Normal bebegin kalbi 7. Haftada atiyormus. Doktorum israrla bekledi 9.haftada kalbi atmaya basladi. Bu arada kanamam oluyordu 3 ay ben de yattim. Sonra dediki bu olmasi gerekenden cok kucuk biraz da buyuyecek mi diye bekledi. Sonuc oglum 2 kg 750 gr dogdu suan 18 yasinda 1.85 boyunda. Birseyi unutmamak lazim allah ona bu dunyaya gelmeyi nasip ederse helecek. Siz tedbirinizi alin takdif Allahin olsun. Gecmis olsun

öncelikle merhaba , benimde kese yanında kanama görülmüştü pregastan 200 mg sabah akşam kullandım geçti , düşük yapmaman ve hormonlarının baskın olması için veriliyor. iğnesini bilmiyorum fakat doktor daha riskli görse yatış verirdi içini ferah tut , biz 3,5 aylık olduk bile :)

öncelikle merhaba , benimde kese yanında kanama görülmüştü pregastan 200 mg sabah akşam kullandım geçti , düşük yapmaman ve hormonlarının baskın olması için veriliyor. iğnesini bilmiyorum fakat doktor daha riskli görse yatış verirdi içini ferah tut , biz 3,5 aylık olduk bile :)
Su an ben de progestan başladım aynı sabah akşam 200 mg. Dün akşam lekelenme oldu bugün azar azar devam ediyordu hemen doktora gittim. İnşallah sağlıcakla kavuşurum ben de bebeğime 🥺

Back
X