Düşük riski ve beta hcg değeri

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.515
940
73
33
Merhaba,
Salı günü beta 259,26 çıktı. Bugünkü beta ise 257,20 çıktı.

Kahverengi lekelenmem var. Doktor iğne ve progestan fitil verdi. Cumartesi günü tekrar kan ver yükselecek mi bakalım dedi.

Hemşire de düşüş çok az olduğu için yükselebilir stres yapma yat sürekli dedi.

Böyle bir şey başına gelen var mı? Yükselir mi sizce ?

Tam sevinmişken birden dumur olduk 😔😔

düşüş olması iyi değil canım malesef.sağlıklı gebelikte betahcg hormonunun günden güne artması gerek azalması sağlıksız gebelik olarak yorumlanıyor.sizin değerinizin 400-500 bandına çıkması gerekirdi

düşüş olması iyi değil canım malesef.sağlıklı gebelikte betahcg hormonunun günden güne artması gerek azalması sağlıksız gebelik olarak yorumlanıyor.sizin değerinizin 400-500 bandına çıkması gerekirdi
Evet ama bazen yükselebiliyor dedi hemşire🥲 çok üzgünüm ya 🥹

Evet ama bazen yükselebiliyor dedi hemşire🥲 çok üzgünüm ya 🥹
geç döllenme gibi durumlarda yükselebilir belki o konuda bilgim yok canım malesef bekleyip görelim.beta değerin yine yükselmiş benimki 24 oldu sonra düşüşe geçti en azından gebe kalabiliyorsun eğer kimyasal gebelikse yaşadığın kimyasaldan sonra arkası geliyor diyolar genelde

geç döllenme gibi durumlarda yükselebilir belki o konuda bilgim yok canım malesef bekleyip görelim.beta değerin yine yükselmiş benimki 24 oldu sonra düşüşe geçti en azından gebe kalabiliyorsun eğer kimyasal gebelikse yaşadığın kimyasaldan sonra arkası geliyor diyolar genelde
İlk defa gebelik oluştu mucizem geldiği gibi gitmesin 🥲🥹
Hayırlısı inşallah teşekkür ederim 🤲🏼🤲🏼

Merhaba,
Salı günü beta 259,26 çıktı. Bugünkü beta ise 257,20 çıktı.

Kahverengi lekelenmem var. Doktor iğne ve progestan fitil verdi. Cumartesi günü tekrar kan ver yükselecek mi bakalım dedi.

Hemşire de düşüş çok az olduğu için yükselebilir stres yapma yat sürekli dedi.

Böyle bir şey başına gelen var mı? Yükselir mi sizce ?

Tam sevinmişken birden dumur olduk 😔😔
Canim merhaba sonucum noldu merak ettim? Ben de c.tesi akşamı 69la ogrenmistim bugun 70 cikti yani hic degismemis moralim cok bozuldu umut var mi acaba? Dr yarin gene bakalim dedi

Canim merhaba sonucum noldu merak ettim? Ben de c.tesi akşamı 69la ogrenmistim bugun 70 cikti yani hic degismemis moralim cok bozuldu umut var mi acaba? Dr yarin gene bakalim dedi
Merhaba , benimde cumartesi 153 e düştü. Dr kimyasal olabilir salı kan ver belki yükselir dedi.
Yarın vericem ne olacak bilmiyorum.
Çok nadir yükselen oluyormuş ama hayırlısı inşallah

Merhaba , benimde cumartesi 153 e düştü. Dr kimyasal olabilir salı kan ver belki yükselir dedi.
Yarın vericem ne olacak bilmiyorum.
Çok nadir yükselen oluyormuş ama hayırlısı inşallah
Hayirlisi olsun insallah ve degerlerimiz saglikla yukselsin insallah bi mucize olup🤲 olmazsa da Allah veriyo Allah aliyor hayirlisi olsun insallah

Back
X