düşük riski ve üzüntü stres

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Düşük riskim var doktorum yatak istirahati önerdi kp le evlerimiz karşılıklı 2 tanede kayinim var onlarinda evi yakın (evlerimiz mustakil köy evi)bugün kp tartıştık oturduğunuz ev benim vs. Bir sürü laf saydi ve ortada hiç bir şey yoktu durup dururken birden kavga çıkardı. Bende diger 2 kayinimin da evi senin onların eşi hiç yüzüne bile bakmiyorlar her işini ben yapıyorum evi temizliyorum(kv hasta) hayvanlarina bakıyorum (hamile kalmadan önce bakıyordum simdide arada yardimci oluyorum tek bakamiyor) diğerleri hic birsey yapmıyorlar o halde de kötü oluyorum benim evim benim yerim deyip duruyor 6 tane oğlu var hepsine yer verdi tek ben değilim ki bana sen en küçüksün yapacaksın diyor.esimde bir daha gitme babamın yanina hiçbir işte yapma dedi.kayinimda agladigimi görmüş geldi yanıma üzülme bak hamilesin sen bakma babama o ahlaksız huysuz vs.dedi kv.de aynı aman kızım ağlama bak sen bakma ona filan dedi ama çok zoruma gitti sürekli bir kavga cikartiyor ben onun herseyine koşuyorum bunları hak etmiyorum.
Kızıyorum kendime ne kadar safim üzülme buna filan bebegime bir şey olur diyorum bir yanımda çok kirik ve buruk...

Eşin gitme demiş sende gitmeyecek yuzlerine bakmayacak hamileliginle ilgileneceksin bu kadqr basit kimseden bi beklentin olmasin insanoğlu nankör yarin obur gun Allah korusun bebegine bisey olsa bunu da senin suçun deyip yuklerler sana. Uzak dur en acilinden.

Onların evine gitme onlardan hiçkimseyle ilgilenme kocanla ve hamileliğinle ilgilen, kendi bizzat üstüne gelirse kocana şikayet edersin.

Onların evinde yasamayarak bir adım atabilirsiniz.evi verince laf etme hakkını kendinde görüyor olabilir
Haklısınız ama eşim de o ev benim hakkım herkese hakkını verdi bende bu evi adam etmek için ne kadar emek verdim ben gidersem başkası oturucak diyor

Zamanında bana yapılan sacmaliklar yüzünden hergün ağlayıp stres yapmaktan ve kan pihtilasmasi sebepli düşük yaptım
Emin ol degmiyor ne mi oldu geçmiş olsun bile demediler .
Bebeğin kimseden önemli değil sen kimseden değerli değilsin çek elini ayağını yardım etme bebeğini düşün.

Haklısınız ama eşim de o ev benim hakkım herkese hakkını verdi bende bu evi adam etmek için ne kadar emek verdim ben gidersem başkası oturucak diyor
Bagınızı koparmanız lazım ama o evde olduğunuz sürece bunu yapmanız cok zor.sonucta adamın malında oturuyorsunuz huzur vermez

Aynen millet k
Eskiden kayınvalide vakası okurduk kayinpederlerde azıttı bu aralar hayırlısı
AAynen millet kv.cekiyor ben kp.den çekiyorum ve malesef kp.le uğraşmak daha zor kv. Seviyorum ama kp. yüzünden ondanda uzak durucak gibiyim.

Kimse senden değerli değil
Olacakti kelime hatası yapmışım duzelteyim

Aynen millet k

AAynen millet kv.cekiyor ben kp.den çekiyorum ve malesef kp.le uğraşmak daha zor kv. Seviyorum ama kp. yüzünden ondanda uzak durucak gibiyim.
Bu ara kk da kp konuları çok oldu ,
Bence o adamı ciddiye almayın iş yapınca iyiydi yapmayınca kötü oldunuz bebeginiz herşeyden önemli onu düşünün

Babasinin o kadar malı olan cocugun da kendi malı olmaz mi?

Yani genelde babasi zenginse insan kendi de mal mülk sahibi olabiliyor rahatlikla.

Sadece babasinin verdigi evimi mi var esinizin?

baska geliri, yatirimi vs yok mu?

o eve mi kaldiniz?

cikin baska eve rahat edin.

parayi veren duduğu calar, oğluna ev veren gelinine hayvan baktirir.

bu devirde babalar bile karsiliksiz mal vermiyor ki, illa bir karsilik bekliyor.

Hic olmadi mal verdigi cocugunun hayatini kontrol altina alip herseyine karisiyor.

sizin hataniz buna izin vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…