Düşük riskim var doktorum yatak istirahati önerdi kp le evlerimiz karşılıklı 2 tanede kayinim var onlarinda evi yakın (evlerimiz mustakil köy evi)bugün kp tartıştık oturduğunuz ev benim vs. Bir sürü laf saydi ve ortada hiç bir şey yoktu durup dururken birden kavga çıkardı. Bende diger 2 kayinimin da evi senin onların eşi hiç yüzüne bile bakmiyorlar her işini ben yapıyorum evi temizliyorum(kv hasta) hayvanlarina bakıyorum (hamile kalmadan önce bakıyordum simdide arada yardimci oluyorum tek bakamiyor) diğerleri hic birsey yapmıyorlar o halde de kötü oluyorum benim evim benim yerim deyip duruyor 6 tane oğlu var hepsine yer verdi tek ben değilim ki bana sen en küçüksün yapacaksın diyor.esimde bir daha gitme babamın yanina hiçbir işte yapma dedi.kayinimda agladigimi görmüş geldi yanıma üzülme bak hamilesin sen bakma babama o ahlaksız huysuz vs.dedi kv.de aynı aman kızım ağlama bak sen bakma ona filan dedi ama çok zoruma gitti sürekli bir kavga cikartiyor ben onun herseyine koşuyorum bunları hak etmiyorum.
Kızıyorum kendime ne kadar safim üzülme buna filan bebegime bir şey olur diyorum bir yanımda çok kirik ve buruk...