düşük riski

koorkuuyooruum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
57
42
8
39
Merhaba arkadaşlar doktorum 7+1 hamile olduğumu söylüyor bugün çok az bir kanamam oldu hemen doktora gittik kalp atislari normalde 140 olması gerekir benim 70 çıktı geçen cuma başka bir doktora gitmiştim ozaman hızlı atıyordu düşük önleyici iğne vurdu demirim cok dusuk olduğu için takviye ilaçlar verdi yarın tekrar cagardi benim durumumu yaşayan varmı çok endişeli. ..

canım kalp atışı konusunda değil ama benim de düşük tehlikem var hala.ara sıra akıntıyla karışık kanama geliyor.progstan kullanıyor musun

cnm kalp atısı dusuk ewet aspırın falan ıc belkı faydası olur bır dra daha gıt

Bebeğimin kalbi durdu her yolu denedik ama olmadı kürtaj oldum bugün bebeğim beni bıraktı inşallah senin bebeğin çok kuvvetlidir ve seni birakmaz

canım ne desem sana bilemiyorum 14 ağustosta da ben bebeğimi kaybettim 13 ü sabah eşimi ankaraya yolladım tuvalete girdim ve akıntı şeklinde bildiğin kan ama kanama gibi değil doktorumu sağlık ocağını aradım doktorum hemen gel dedi tabbi ancak bi gün sonrası gittik ve baktı kalbini 1 kere dinletti ve hemen kapattı bişey demedi baktı baktı düşük önleyici iğne verdi ve akşama doğru bel ağrılarım başladı bildiğin adet sancısı ara ara vurdu sonra hiç durmadı ve bişey tıkkk dedi o an içimde koptu gitti ve üstüm battı o an benimle beraber herşey gitti bugün 1 ayı geçti patalojik sonucu aldık bebeğimin hiçbişeyi yok bende yok eee noldu neden düştü canım neyse seni de üzmek istemiyorum bu ruh halimle burdan bir arkadaş bi dua yazmıştı inşallah daha hayırlıve daha sağlıklı evlatlar versin allahım

Sadece patolojimi bakıldı genetik bakılmadi mi benimkine genetik bakiliyo henuz sonucu cikmadi birde kan tahlilleri yaptılar pıhtılaşma yüzünden de düşebiliyormus bundan oncede benim bos gebeligim olmustu belki büyüzden bukadar cok arastiriyolar bence sende kan tahlili islerini arastir icin rahat olsun Allahım bizede isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…