Düşük riski

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
5 haftalik hamileyim bugun kirlenme gibi iki defa kan gordum. Dr gittim Düşük riskin var dedi . 1 kerelik iĞne yapildi ve progestan 200 mg bir defa aksam verdi. Cok hafif Adet olma oncesi gibi agri var moralim cok bozuk isten eve geldim yattim direk. Yogun isim yok neden boyle oluyor ilac duzeltir mi

Allaha emanet korkma benim 3 kere ara ara az kanama ve devam eden lekelenmelerim vardi banada ilac ve dinlenme verdi ilaci dokundugum icin biraktim hatta gecrn hafta tekrar oldu simdi devamli yatma modundayim dikkat et kendine

Canim benimde hic yogun bir isim yoktu masabasindayim sürekli ama benimde dusuk riski vardi ve malesef dusuk yaptim insallah sen yapmassin doktorun dediklerini uygula ve uzandiginsa ayaklarini yukari dik faydasi oluyormus

Benim de 6. Haftamda başlamıştı kahverengi lekelenmelerim. 2 hafta boyunca sürdü. Çok şükür bir şey olmadı. İçini rahat tutmaya çalış inşallah bir şey olmıcak. Dinlendirmeye çalış kendini ağır iş yapma.

İnşallahh bebişin sağlıkla dünyaya gelir. Benim 18. Haftaya kadar biraz kanama biraz sancı diye diye geçti evet zordu insanın psikolojisi bozuluyor ama sabır ve dua ile

Isten ciksam anaokulu ogretmeniyim sozlesmeli Bi daha bulamam . Dinlenme aksam ve haftasonlari ancak.Yatmak evet iyi geliyor ama caresizim calismak zorundayim suan. Insalllah dusmez 6 aydir ugrastim olmasi icin.Prolaktin yuksekti tam dustu derken basima gelene bak cok uzgunum.

canım lekeler için bir ilaç kullandın mı kendiliğinden mi geçti
Doktorum düşük riskimin hiç olmadığını söyledi. Hatta ben progestan ilaç içmek istediğimi söyledim ama gerek olmadığını ama ille için rahat edicekse iç dedi. Kısa bi süre kullandım sonra bıraktım. 2 hafta boyunca sürdü ama lekelenmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…