Dusuk riskım fazla nelere dıkkat etmem lazım kızlar nolur yasamıs olanlar yazsın cok kotuyum

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Kızlar doktorun cızdıgı yer kanama alanı ve cokmus kanama. Once Allahın ıznıyle sonrada daha once yasamıs olanlar bana soyleyebılırmı neler yapmam lazım yavrumu kaybetmek ıstemıyorum

İlaçlarınızı kullanıp stres yapamamaya çalışıp sadece tuvalete gitmek için kalkacaksiniz ayaklarınızı yükseğe uzatın yapacak başka birşey yok malesef bebeğiniz ilk haftalarda değil ben geçeceğini size tutulacağını düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah kanama alanı küçülür

Bol bol dinleneceksiniz. Yakınınızda anneniz veya bakacak biri varsa iyi olur. Uzanıp ayakları yükseğe koymanız gerekli. Doktorunuz mutlaka bilgilendirilmiştir bire bir uyun. İlaçları aksatmayın. Unutmayın herşey olacağına varır. Allah bağışlasın

Allah rızası ıcın dua eder mısınız bebegıme

Ben 8 haftalikken kanama alani vardi hastanede yattim ilac faln kullandim kendime dikkat ettim 13 haftada yok olmus. Ama benimki kucuktu alani.

2gun sonra 17 haftalik olucaz insallah. Siz kac haftaliksnz

Zaten hıc ayaga kalkmıyorum hep yatıyorum ılaclarımı kullanıp duamı edıyorum ama doktor kanama cok fazla dedıgı ıcın korktum. Amın Allah razı olsun

Ederim tabiki bende hamileyim sizde stres yapmayın ve bir özel hastaaneye gidin hangi il ilçede siniz bilmiyorum ama 350 liraya muayene olunuyor özeller de arayınca ucuzunu bulursunuz en ucuzu bile devlet hastanesinden daha ilgilidir
Allah sızede bebegınızı sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın

Severek takip ettiğim bir doktorun sürekli söylediği söz, sağlıklı rahimde hastalıklı bebek durmaz, hasta rahimde de sağlıklı bebek durmaz.

Eğer bebeğiniz sağlıklı ise 9ay şakır şakır kanamanız olsa da bir şekilde doğuyor. Kuzenim 9 ay boyunca kanama yaşadı, sonucunda sağlıklı bir oğlu oldu, çocuk şuan üstün zekalılar okuluna gidiyor.

Evet doktorda oyle soyledı duserse bebek saglıksızdır dedı ben tedbırımı alıp Allaha tevekkul edıcem rabbım yavrumu bana bagıslar ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…