- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Allah rızası ıcın dua eder mısınız bebegımeİlaçlarınızı kullanıp stres yapamamaya çalışıp sadece tuvalete gitmek için kalkacaksiniz ayaklarınızı yükseğe uzatın yapacak başka birşey yok malesef bebeğiniz ilk haftalarda değil ben geçeceğini size tutulacağını düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah kanama alanı küçülür
Insallah rabbım yavrumu bana bagıslar dua eder mısınız bebegıme9 ay kanama ile saglikli bir sekilde bebegni doguran var lutden sakin kal umudunu yitirme dualarimdasin
Zaten hıc ayaga kalkmıyorum hep yatıyorum ılaclarımı kullanıp duamı edıyorum ama doktor kanama cok fazla dedıgı ıcın korktum. Amın Allah razı olsunBol bol dinleneceksiniz. Yakınınızda anneniz veya bakacak biri varsa iyi olur. Uzanıp ayakları yükseğe koymanız gerekli. Doktorunuz mutlaka bilgilendirilmiştir bire bir uyun. İlaçları aksatmayın. Unutmayın herşey olacağına varır. Allah bağışlasın
Acaba bana neden yatıs vermedılerBen 8 haftalikken kanama alani vardi hastanede yattim ilac faln kullandim kendime dikkat ettim 13 haftada yok olmus. Ama benimki kucuktu alani.
Allah yavrularımızı bıze bagıslasın. Benım 14 haftalık kanama alanı cok fazlaymıs2gun sonra 17 haftalik olucaz insallah. Siz kac haftaliksnz
Ederim tabiki bende hamileyim sizde stres yapmayın ve bir özel hastaaneye gidin hangi il ilçede siniz bilmiyorum ama 350 liraya muayene olunuyor özeller de arayınca ucuzunu bulursunuz en ucuzu bile devlet hastanesinden daha ilgilidirAllah rızası ıcın dua eder mısınız bebegıme
Allah sızede bebegınızı sag salım kucagınıza almayı nasıp etsınEderim tabiki bende hamileyim sizde stres yapmayın ve bir özel hastaaneye gidin hangi il ilçede siniz bilmiyorum ama 350 liraya muayene olunuyor özeller de arayınca ucuzunu bulursunuz en ucuzu bile devlet hastanesinden daha ilgilidir
Bilmem. Ben daha oncede kayiplar yasadigim için bu hamileligimde her ay yatis yapiyorum. Kontrol amaçli. Kendi doktorumuz çagiriyorAcaba bana neden yatıs vermedıler
Evet doktorda oyle soyledı duserse bebek saglıksızdır dedı ben tedbırımı alıp Allaha tevekkul edıcem rabbım yavrumu bana bagıslar ınsallah.Severek takip ettiğim bir doktorun sürekli söylediği söz, sağlıklı rahimde hastalıklı bebek durmaz, hasta rahimde de sağlıklı bebek durmaz.
Eğer bebeğiniz sağlıklı ise 9ay şakır şakır kanamanız olsa da bir şekilde doğuyor. Kuzenim 9 ay boyunca kanama yaşadı, sonucunda sağlıklı bir oğlu oldu, çocuk şuan üstün zekalılar okuluna gidiyor.
Peki gece uyurken nasıl uyorsunuzBilmem. Ben daha oncede kayiplar yasadigim için bu hamileligimde her ay yatis yapiyorum. Kontrol amaçli. Kendi doktorumuz çagiriyor
Nasil yani. Genellikle sol tarafima yatiyorum iki bacak arama yastik koyarim oda karnima destek oluyor. Yani rahat oluyorPeki gece uyurken nasıl uyorsunuz
Hamgı tarafa demek ıstedım yanı bılmeden yanlıs yatıyorsam duzelteyım dıyeNasil yani. Genellikle sol tarafima yatiyorum iki bacak arama yastik koyarim oda karnima destek oluyor. Yani rahat oluyor
Tabi ki bitanem her seyin hayirlisi. Saglikli bir sekilde insallah. Rabbim yavrunu sanabagislasinInsallah rabbım yavrumu bana bagıslar dua eder mısınız bebegıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?