Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük hamileyim Düşük riskim var doktor sadece progestan tablet verdi şuan onu kullanıyorum ve hala bebeğimin kalbi atmadı normal midir (
Canım 8. Hafta da kalp atışı duyuluyor genelde korkma insallah hiç bişey olmayacak hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
normal tabiki..eltimin son adet tarihi benden 2 gün önce ama benim kalp atışı 6+1 de duyulmuşken onunki 8+3de duyuldu..bu tamamen yumurtlama günüyle alakalı sıkma canını..
merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük hamileyim Düşük riskim var doktor sadece progestan tablet verdi şuan onu kullanıyorum ve hala bebeğimin kalbi atmadı normal midir (
Canım 8. Hafta da kalp atışı duyuluyor genelde korkma insallah hiç bişey olmayacak hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim