Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor düşük riskinden dolayı progesteron başladı.bebeğimde bradikardii varmış ;( kalp atımları yavaşmış.progestronu vajinal yoldan uygulamamı söyledi.ama hap yarım saat sonra eriyip dışarı çıkıyo nappcam faydası olyomudur
Doktor düşük riskinden dolayı progesteron başladı.bebeğimde bradikardii varmış ;( kalp atımları yavaşmış.progestronu vajinal yoldan uygulamamı söyledi.ama hap yarım saat sonra eriyip dışarı çıkıyo nappcam faydası olyomudur
canım öncelikle dua et korkma
doktorunun dediğini uygula
vajinal ilaçlar eriyip geri çıkıyor ama korkma giden gidiyor
Ayrıca Bradakardi neymiş?
Bol bol yat dinlen
bebiğini korusun Rabbim
canımm bencede başka bi doktora daha gitt senin haftandaki bebeğin kalbinin yavaş olması gayet normal , sen gideli bi kaç gün oldu diye biliyorum bence yarın bebişin biraz daha büyümüş olucak başka bi dr bakalım ne dicek ...
bu arada progestanların çoğunluğu geri çıkıyo ama zaten alması gerekeni vucut aldıktan sonra fazlasını atıyomuş hiç endişelenmee bence bebeğin gayet sağlıklı annesi sen üzülürsen oda üzülür.....
bu arada ben bebeğimin kalp atışını 7+3 de duydum 5+3 te gittimde sadece kese görmüştük ki benimki tam günü gününe yani geç döllenme filan değil, sen 5+6 duymuşsun işte negüzel, bence kesinlikle doktorunun densizliği, boşuboşuna seni strese soktuğunu düşünüyorum...
Arkadaşlar yaa benim kesecik hala nokta gibi neden büyümüyo çok üzülüyorum her gidişimde 5 haftalık diyo doktor hiç mi büyümüyo son adet tarihim 7 şubattı 6 haftalık olması lazım...besleyemiyo muyum acaba bebeişimi... çarşamba gene gel dedi emin olamadım dedi biraz endişelenedim acaba göremedi mi keseyi net olarak. nokta kadar dedi...