• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuk sebebi olabilir mi

eklem

BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.299
341
148
35
Merhaba arkadaslar ben 4 dusuk yaptim 2 kimyasal gebelik 1 dis gebelik 1 de 7 hatalik kalbi durdu oncelikle sunuda ifade edeyi dunya tatlisi bir oglum var 5 yasinda allah bagislasin benim dusuklerim 2. bebegi dusundugumuzde oldu doktorum dusuk sebebini arastirmak icin bazi testler istedi bunlardan anti cmv igg olan testin sonucu pozitif 200 ve anti rubella igg 57 pozitif cikti bu sonuclar dusuge sebep olurmu henuz doktoruma gostermedim randevum carsamba gunu ama tahmin edersinizki icim icimi yiyo su an acaba bi sorun mu var diye sizlerden ricam bu durumu yasayan varsa ve tedavisi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kan pıhtılaşma testi yaptırdınızmı?Benimde bir düşük,birde boş gebeliigm war.Şükürler olsun şmdi hamileyim her gün göbekten igne oluyorum,pıhtılaşma çıktı çünkü.Onada bi baktırın derim.Oglunuzu Allah bagşlasin.Rabbim aynı acıları yaşatmasın..

amin sizinde bebeğinizi allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsin pıhtılasma testi yaptırdım sonucunu bugun alıcam bakalım hayırlısı

Söylediğiniz sonuçlar daha önce kızamıkcık ve Cmv enfeksiyonunu geçirdiğinizi gösteriyor. Bu da gebelik için kötü degil aksine iyi bi şey. Gebelikte bu enfeksiyonlara yakalanma riskiniz yok bağışıklık kazanmışsınız.

tekrar merhaba arkadaşlar protein c test sonucum 61 çıktı değer aralığı 65-145 benimki biraz düşük

teşekkürler radyocuu

Back
X