Düşük şeker :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar bende kansızlık ve düşük şeker çıktı :( bebeğime bişey olmaz dimi?? İlaç kullanıyorum kan için

Kızlar bende kansızlık ve düşük şeker çıktı :KK43: bebeğime bişey olmaz dimi?? İlaç kullanıyorum kan için
Canım bende de düşük şeker var açlık 71 tokluk 57 çıktı geçen .Dr um sık sık beslenmemi söyledi midemin boş kalmaması lazımmış.saatte bı birşeyler ye dedi bende öyle yapıyorum bugün 77 çıktı tokluk yavaş yavaş normale dönüyor yani . Sıkma canını sik sık beslen

Dusuk sekerin zarari olmaz ama dusuk seker bayginlik yapabilir oyuzden sık sık atistirmaniz lazim

Canım bende de düşük şeker var açlık 71 tokluk 57 çıktı geçen .Dr um sık sık beslenmemi söyledi midemin boş kalmaması lazımmış.saatte bı birşeyler ye dedi bende öyle yapıyorum bugün 77 çıktı tokluk yavaş yavaş normale dönüyor yani . Sıkma canını sik sık beslen
Benim doktorum da öyle dedi sık sık az az ye dedi..zaten bişey yemezsem hemen şekerimin düştüğünü hissediyorum sende de oluyo mu

Benim doktorum da öyle dedi sık sık az az ye dedi..zaten bişey yemezsem hemen şekerimin düştüğünü hissediyorum sende de oluyo mu
Aynen canım bende de oluyor uykudan kalkınca duvarları böyle oymalı gibi görüyorum köpük köpük gibi gözümun onu kararıyor gibi .birşeyler yiyince geçiyor

Back
X