dusuk sonrasi adet gormeden hamilelik

emine eminef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
6
1
1
31
Kizlar ben 9 nisanda dusuk yaptim 3 haftalikti kendiliginden dustu doktor parca kalmamis dedi bugun mayisin 24 u onceki gebeligimdeki gibi belirtiler var bi haftadir ara ara ufak kasik agrilari akinti goguslerde sislik hassasiyet acaba hamilemiym test te alamadm ama cok merak ediorum sizce hamilemiyimdir 45 gun gecti

Ayni durumdayiz
Bende bekliyorum. Gecen ay bugum dusuk yaptım. Ayni belirtiler var sadece adet sancim yok ve gecen ay baklava canim cok cekmisti bu ay birsey cekmiyor. Hamile oldugumu sanmıyorum bakalım. Bir kac gun beklicem

Insallah hamılesınızdr kızlar ya ınsallah hayrlısıyla bende yasarım o duyguyu ya

Bende aynı şekilde hamile kaldım kızlar. 3 haftalıktı kendisi düştü düşükten hemen 3/4 gün sonra hamile kalmışım. İnşallah sizde hamilesinizdir :)

Kizlar ben 9 nisanda dusuk yaptim 3 haftalikti kendiliginden dustu doktor parca kalmamis dedi bugun mayisin 24 u onceki gebeligimdeki gibi belirtiler var bi haftadir ara ara ufak kasik agrilari akinti goguslerde sislik hassasiyet acaba hamilemiym test te alamadm ama cok merak ediorum sizce hamilemiyimdir 45 gun gecti
Kendini ümitlendirmeni istemem bence hamile değilsindir. Düşük sonrası hormonların henüz düzene girmemiş olabilir ama Allah tez zamanda nasip etsin inşallah..

Kizlar dun iki idrar bi kan testi yaptim hepsi pozitif hcg 94 cikti yani hamileyim tek korkum onceki hamileligimde oranlar yukselmiodu 640 dan sonra dusmeye baslamisti ins bu sefer saglikli olur ya dua edin lutfen

merhabalar ben ben 10 mayısta düşük yaptım yani kürtaj olmadan kendiliğinden düştü.. doktor sağlıksız bir gebelik iyiki düştü dedi zaten çok çok yeniydi.. korunmana gerek yok tekrardan hamile kalabilirsin dedi. kanamam 6 gün sürdü ve bitti şuan düşük yapalı tam 20 gün oldu ve korunmuyoruz.. tekrardan hamile kalırsam bunu kaçıncı günde anlayabilirim böyle bişey yaşayan varmı aranızda varsda kanamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu anladınız.. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı evlatlar versin.. teşekkürler

Bende aynı şekilde hamile kaldım kızlar. 3 haftalıktı kendisi düştü düşükten hemen 3/4 gün sonra hamile kalmışım. İnşallah sizde hamilesinizdir :)
CANIM DÜŞÜKTEN KAÇ GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIĞINI ANLADIN YANİ ARADAN KAÇ GÜN GEÇTİ.. BENDE 25 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM VE TEKRAR GEBE KALMAK İSTİYORUM :(... GÖZÜN AYDIN BURADA ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

HAYIRLI OLSUN CANIM TEKRARDAN.. BEN NETTEN ARAŞTIRDIM DÜŞÜKTEN SONRA 30 VE 40 ARASI ANCA ADET OLABİLİYORMUŞSUN OYÜZDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLE OLDUĞUNU ANLADIN DİYE SORDUM.. ADET TARİHİ DEĞİŞİYORMUŞ İSTER İSTEMEZ. BENİMDE 27 GÜN OLDU DÜŞELİ HAFİF BELİRTİLER AMA ŞUAN TEST YAPMAM İÇİN ERKEN OLUR DİYE BEKLİYORUM BİRAZ DAHA :110:

Merhaba cvlarsaniz sevinirim bende geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım sonrası hiç korunmadim bugün 39 gün oldu hala adet olmadım test yaptım birinde belli diğerinde değil yorumlar mısınız varmıdır acaba

Eklentiler

• IMG_20200618_150555.webp
    IMG_20200618_150555.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_20200618_150545.webp
    IMG_20200618_150545.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 167
Bebegim
Merhaba cvlarsaniz sevinirim bende geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım sonrası hiç korunmadim bugün 39 gün oldu hala adet olmadım test yaptım birinde belli diğerinde değil yorumlar mısınız varmıdır acaba
Var gibi canım inşallah hamilesindir 🤗

Back
X