Dusuk sonrasi adet olmadan hamile kalanlar

111007

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
145
45
Merhaba arkadaslar, ben bu sabah bebegimi dusurdum 5 haftalikti bir iki gundur k.rengi lekelennem oluyodu bu sabah adet olur gibi kanamam oldu kramp ve kasilmalarla dusurdum... Doktor muayene etti rahim temizlenmis parca kalmamis dedi cok sukur... hcg 781.6 cikti kucuk parcayi patolojiye gonderdik doktor bisey cikmayabilir dedi... ilk kimyasal dusuk yasamistim doktorlar onu dusukten saymiyorlar bu seferki dusugumde hcg degerlerim iki kat artmiyordu sagliksiz deniliyordu gectigimiz pazartesi gunu keseyi gormeseydik aldiracaktik keseyi gorunce saglikli sekilde vazgectik ama bu sabah kendiliginden dustu... kismet hayirlisi boyleymis... Allah nasip ederse ara vermemeyi dusunuyorum hic ara vermeden hamile kalip bebegini saglikli bir sekilde kucagina alanlar ya da cevresinde benzer ornekleri gorenler varsa paylasabilir mi...

Cok gecmis olsun. Insallah en kisa sürede tekrar hamile kalirsin. Bana sorarsan bekle acele etme. Yašin genc ise ve esinde ve sende her hangi bir saglik sorunu yoksa tekrar hamile kalirsin kisa zaman icinde. Hakkinda hayirlisi olsun.

Insallah... sagolasin... ben 29 esim 31 yasinda... Allah nasip ederse kendimi hazir hissettigim icin beklememek istiyorum hayirlisi olsun...

BBence 5-6 ay bekle rahim kendini toplasin tekrar aynı acıyı yaşama

Ben de 10 haftalik bebegimi kaybettim 30 aralikta,kalp atislari durdu, kürtaj olmak zorunda kaldim, simdi progesteron aliyorum. Sadece 3 hafta iliskiye girmedik. Doktor 3 haftadan sonra hemen devam edin dedi. Bende 29 yasindayim esim 31 yasinda. Allah isteyen herkese nasip etsin bebegimle gecirdigim o 10 hafta bile benim icin cok özeldi. Umarim en yakin zamanda saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Ben de 10 haftalik bebegimi kaybettim 30 aralikta,kalp atislari durdu, kürtaj olmak zorunda kaldim, simdi progesteron aliyorum. Sadece 3 hafta iliskiye girmedik. Doktor 3 haftadan sonra hemen devam edin dedi. Bende 29 yasindayim esim 31 yasinda. Allah isteyen herkese nasip etsin bebegimle gecirdigim o 10 hafta bile benim icin cok özeldi. Umarim en yakin zamanda saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Aminnnnn insallah... Allah en sagliklisini en hayirlisini hepimize nasip eylesin... progesterona neden baslatti doktor

X