Düşük sonrası adet olmadan hamile miyim

Merve Aycan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
997
482
18
31 gün önce düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Ve beta hcg poziift idrarda sizce kan testi vereyim mi yoksa bekleme miyim normal mi lütfen yardım

31 gün önce düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Ve beta hcg poziift idrarda sizce kan testi vereyim mi yoksa bekleme miyim normal mi lütfen yardım
Kan verin artışı takip edin yeni bir gebelikte olabilir. Kürtaj sonrası hcg değerinizin sıfırlandığını görmediniz mi test vermediniz mi

Merhaba canım ben de Kasımin 21 inde düşük yapmıştım adet olmadan hamile kalmışım 11 haftaligiz çok sukur
Maşallah sağ salim kucağına al inşallah.. Ya ben çok korkuyorum kürtaj da oldu sorun yaşar mıyım sizce var mıdır hala idrar pozitif siz nasıl anlamıştınızz

Maşallah sağ salim kucağına al inşallah.. Ya ben çok korkuyorum kürtaj da oldu sorun yaşar mıyım sizce var mıdır hala idrar pozitif siz nasıl anlamıştınızz
Sağol canım Allah razı olsun 24 u ile 25 inde lekelenmem oldu ocağın üçünde test yaptım belirtiler üzerine ve hemen t çizgisi çıktı c çizgisinden önce

Sağol canım Allah razı olsun 24 u ile 25 inde lekelenmem oldu ocağın üçünde test yaptım belirtiler üzerine ve hemen t çizgisi çıktı c çizgisinden önce
Sizin baya geçmiş düşükten sonra ben biraz daha bekleyim belki regl olurum

Yok canım doktor son adet tarihimi dusuk yaptığım gün yaptı çünkü hesaplamasına göre öyle 11 haftalık olması içinde Kasımin 21 ine denk geliyor zaten
Yaa valla korktum daha hazır değilim acaba hamile miyim yani düşük psikolojisini atlatamadım dr korun dedi ilk ay ama çok dikkat etmedim nasılsa olmaz diye

31 gün sonra böyle sence var mıdır yoksa 0 mı olmadı

Eklentiler

• Screenshot_20240210_200048_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20240210_200048_com.whatsapp.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 136
Back
X