Düşük Sonrası Adet Söktürücü Kullananlar?

Meleqmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
387
494
103
Isparta
Merhaba,

1 Mayısta düşük yaptım (5 haftalıktı) ardından kürtaj oldum. Ve o zamandan beri regl olmadım. 6 Haftayı geçince doktora gittim ve nolur ne olmaz diye hamilelik testi yaptırdı, sonuçta negatif çıktı. Doktorum Duphaston - Adet Söktürücü verdi ve 10 gün boyunca 2'şer tane içmemi istedi. İlacım bitti ve bugün kahverengi akıntım geldi ama regl kanaması gibi değil. Bu normal mi? Bir de en son cinsel birlikteliğimizde(2-3 gün önce) korunmadık. Şimdi bu kanamanın regl başlangıcımı başka bir şey mi olduğunu nasıl anlayabilirim? Böyle bir deneyimi olan bu ilacı kullananlar var mı? Kahverengi kanama normal mi? Duphaston kullananlar yardımcı olabilirse mutlu olurum, teşekkürler.

Bende 2020nin mart ayında kurtaj oldum 2 gun sonra adet gördüm hatta korkup acile gittim ebe baktığında adet olmuşsun yaşından dolayı yumurtan erken çatlamış dedi ama adetim bitmek bilmedi sonra doktorum bi ilaç vermişti adet duzenleyici onu 20 gun kullandım 2. Günü kanamam kesildi ve hap bittikten hemen sonra tekrar adet gördüm sonra normale döndü kurtaj adet düzenini çok karıştırıyor bence bi doktorunu ara danış yada kontrole git ihmal etme herkesin bünyesi farklı oluyor

Şuan yurt dışındayım ve doktoruma yazdım ama pazar olduğu için cevap vermedi ( Arama ya da kontrol durumu da şuan mümkün gözükmüyor birkaç güne Türkiye'ye dönüp hemen özel bir hastaneden randevu alacağım. Ama bu durum aklıma takıldığı için belki daha önce yaşayıp deneyimlemiş biri yardımcı olabilir diye düşündüm. Açıkcası karın ağrım, tansiyonum düşüyormuş gibi sarı haleler vs gordugum ve belimde de hafiften agri oldugu icin birazda korktum. Cevap yazdığın ve benimle paylaştığın için teşekkür ederim.

İçini ferah tut bence başka ilac alternatifleriyle duzelebilcek bi durumdur bende o zamanlar çok korkmuştum kanamam hiç bitmicek gbi gelmişti ama geciyor sadece uzun bi süre gerekiyor vücudun tekrar düzene oturması kurtaj kolay bi işlem değil maalesef ne kadar kısa ve yapan için kolay olsada karşı taraf psikolojik ve beden olarak çok yıpraniyor umarım bir daha aynı şeyleri yaşamayız sağlıkla bebeklerimizi kulaklarımiza aliriz

İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…