Düşük sonrası ağrısız adet dönemi

Mrvtkzg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
12
0
16
26
Merhabalar hanımlar ben 25 Mayıs'ta dusuk yaptım ve ilk 7 gün kanamam devam etti metiler ve bir ilaç daha kullandım bugün regli oldum ama şöyle bir durum var benim reglim he ağrılı geçer ve şuan hiç ağrım yok ve daha 7 gün var diyor periodik tablo benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba bu kan değil yine üstüne görme mi yardımcı olur musunuz lütfen

Düşükten sonra rahim kendini toplayana kadar erken olma yada geç olma durumu olabiliyor ağrı sızı olmaması normal beta hcg zamanla kendini sifirliyor tekrar bir düzene oturuyor vücud doktorun muayene edip rahimde kalan bir parça varmi diye kontrol etmesi içinizi dahada rahatlatabilir

yok muayane oldum ben zaten kese ile düşük yapmışım ama birden böyle agrısız olunca bi acaba tekrar hamile miyim dedim de sanırım değilim
peki gebelik testi ne kadar daha pozitif çıkıyor düşükten sonrabiliyor musunuz

Yani ben hiç tekrar test yapmadım beta baktirmistim 10 küsür biseydi düşer artık tamamen diye birakmistim. Sizin tekrar hamile olma gibi bir şüpheniz mi var. Düşükten sonra fazla bir zaman geçmemiş çünkü bir acaba olabilir mi ki diye düşündüm bende

Evet var ama düşükten sonra ki dönemi de bilmediğim için belki normaldir diye düşündüm

Biraz düzene girene kadar kendinize dikkat edin bir adet dönemi sonunda ben tekrar hamile kalmıştım sizde güzel ve hayırlı haberler alırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…