- 4 Kasım 2020
- 2.064
- 2.988
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık düşük yaptınız . Sizede ağrı yapıyormuyduBen 5 gün kullanmıştım sanırım. Doktor 5 gün kullan gel demişti gittiğimde temizlenmişti.
Kaç haftalık düşük yaptınız . Sizede ağrı yapıyormuydu
Başka ilaç vermedi sadece antibiyotik o da baya ağrı yaptı ve pıhtılar akıyor resmenParça kaldıysa düşürmek için ayrı ilaç veriyorlar, antibiyotik ayrı oluyordu. Antibiyotiğini bitirmen gerekir. Diğeri için de ne kadar kullanman gerekiyordu acaba? Olmadı telefonda sorabiliyorsan sor.
bide kan ilacı verdi işteParça kaldıysa düşürmek için ayrı ilaç veriyorlar, antibiyotik ayrı oluyordu. Antibiyotiğini bitirmen gerekir. Diğeri için de ne kadar kullanman gerekiyordu acaba? Olmadı telefonda sorabiliyorsan sor.
4 gün oldu kese düştü Buda sonrası işteAntibiyotik parça ihtimaline karşılık verilmez. Enfeksiyon ihtimaline katşılık verilir. Yeniyse daha normal öyle kanama. Geçmiş olsun.
Hayır parçalar düşüyordu bende bi daha kürtaja girmek istemedim evde kendi yöntemlerimle Kür ve çaylarla temizlendim doktora gittim bişeu kAlmamış dediKürtaj yapılmadı mı peki?
İyi tamam o zaman normaldir.Hayır parçalar düşüyordu bende bi daha kürtaja girmek istemedim evde kendi yöntemlerimle Kür ve çaylarla temizlendim doktora gittim bişeu kAlmamış dedi
Mikrop kapmama İÇİN sanırım hijyenine dikkat et dedi ve bunu kullan birde kan ilacı verdiİyi tamam o zaman normaldir.
E antibiyotik bu durumda ne diye verildi anlamadım. Operasyon da olmamışsın.
Benim bakmadı direk Rahmi kontrol ettiBende düşük yaptım parça düşürdüm benimde temizlenmişti kandanda bakıldı beta değerime