Düşük sonrası antibiyotik

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
2.064
2.988
83
Kızlar düşük sonrası antibiyotik kullanıyorum parça kalma ihtimali ne karşın . Yanlız aşırı ağrı yapıyor ve şırıl şırıl kanım akıyor bırakınca kesiliyor kan da Ağrı’da acaba parça yokta boşuna mı içiyorum varmı yaşayan

Parça kaldıysa düşürmek için ayrı ilaç veriyorlar, antibiyotik ayrı oluyordu. Antibiyotiğini bitirmen gerekir. Diğeri için de ne kadar kullanman gerekiyordu acaba? Olmadı telefonda sorabiliyorsan sor.

Parça kaldıysa düşürmek için ayrı ilaç veriyorlar, antibiyotik ayrı oluyordu. Antibiyotiğini bitirmen gerekir. Diğeri için de ne kadar kullanman gerekiyordu acaba? Olmadı telefonda sorabiliyorsan sor.
Başka ilaç vermedi sadece antibiyotik o da baya ağrı yaptı ve pıhtılar akıyor resmen

Bide kan ilacı verdi işte
bide kan ilacı verdi işte

Antibiyotik parça ihtimaline karşılık verilmez. Enfeksiyon ihtimaline katşılık verilir. Yeniyse daha normal öyle kanama. Geçmiş olsun.

Hayır parçalar düşüyordu bende bi daha kürtaja girmek istemedim evde kendi yöntemlerimle Kür ve çaylarla temizlendim doktora gittim bişeu kAlmamış dedi
İyi tamam o zaman normaldir.
E antibiyotik bu durumda ne diye verildi anlamadım. Operasyon da olmamışsın.

Bende düşük yaptım parça düşürdüm benimde temizlenmişti kandanda bakıldı beta değerime

Back
X