Düşük sonrası gebelik beklentisi

Ben de yogun bir kanamayla acile gittim 4 nisan da ultrasondan bakıldı ve kese hala duruyordu. Ama kanama kesilmişti ben de bir umut bebek duruyordur diyordum. Dün tekrar kontrole gittim ultrasondan bakıldı ama kese görünmüyordu bu sefer ayrıca kanama da tekrar başlamıstı. Görevli düşük tamamlanmış, rahim temiz ve 1 kez adet ol ve tekrar dene dedi. Söylemesi kolay tabii, 2 yıldır deniyorum. 3 yıl once de zaten bir düşüğüm olmuştu. Artık bekleyecek zamanım da enerjim de kalmadı.

Benimde bu şekilde oldu canım, doktorda aynı bu şekilde 1 kez gör adet yeterli dedi. Rabbim ikimizin de gönlüne göre versin. Duygunu çok derinden hissediyorum inan

Desteğiniz için çok tesekkur ederim. İnsallah saglıklı bebeklerimiz olur. Ama artık hamile kalmaya da korkuyorum ha düştü ha düşecek diye yıpratıyorum kendimi.
Daha Önce rahim içi yapısıklık vardı histereskopi oldum ondan hemen sonra hamile kaldım. Baska bir problem mi var acaba bende diyip duruyorum.

İnan ilk 1 ayım nasıl manyaklıklarla geçti anlatamam , en son yoruldum dahiliye mi gitmedim eksikliklerim vs için demir kullanman tavsiyemdir, kanamamız olduğu için demir depolarımız boşalıyor , doktora danış tabi. Kendimi herkesi sorguladım ama yoruluyor insan dualar oku

İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur, Ovülasyon testlerine başladım yeni bende inşallah bu ay yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…