DÜŞÜK SONRASI GEBELIK KORKUSU :(

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
merhaba arkadaslar benim 2 sene once bebegimin kalp atislari durdu karnimda ameliyatla almak zorunda kaldilar esim bebek istiyor ama ben cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan gene uzulmekten bu konuda yardiminiz lazim :110::dua:

Öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Ben de şu anda kimyasal gebelik yaşıyorum ve seninle aynı korkulara sahibim. Sanki bir daha aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum. Yapabileceğimiz tek şey dua etmek. Allah herşeyin vaktini bilir. Bizim bebişlerimiz de vaktini bekliyor. Günü gelince sağlıkla kavuşacağız inşallah. İçini ferah tut kötü şeyleri sil aklından arkadaşım.

Sagol tesekkur ederim sanada gecmis olsun canim ama bu korku bende panik atak bile yapmaya basladi ne zaman cesaret ederim bilmiyorum dusuncesi bile panik yaratiyor bende

Sagol tesekkur ederim sanada gecmis olsun canim ama bu korku bende panik atak bile yapmaya basladi ne zaman cesaret ederim bilmiyorum dusuncesi bile panik yaratiyor bende
Kader canım eğer kadere inanırsan bu korkunu yenersin nasıl ki hiç kimsenin kaderi aynı değil aynı şekilde her bebeğin de kaderi farklıdır, bebeğini kaybettin çok zor bir durum Allah sabır versin ama bu bütün bebeklerini kaybedeceksin anlamına gelmiyor, bolca dua et durumun varsa kurban kestir yoksa sadaka ver ve tekrar dene Allahın izniyle sağlıklı şekilde hamile kalırsın da sağlıklı bir şekilde de doğurursun inşallah.

merhaba arkadaslar benim 2 sene once bebegimin kalp atislari durdu karnimda ameliyatla almak zorunda kaldilar esim bebek istiyor ama ben cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan gene uzulmekten bu konuda yardiminiz lazim :110::dua:
Merhaba. Benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Genetik testler yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Yaptırdınız mı bu testleri?

Evet yaptirdim pihtilasma testini ama herhangi bir sorun cikmadi size kan sulandirici ilac mi onerdiler

Haklisin sebnem tesekkur ederim bende bol bol dua ediyorum rabbim hayirlisini nasip et diye

Evet yaptirdim pihtilasma testini ama herhangi bir sorun cikmadi size kan sulandirici ilac mi onerdiler
Evet hibor iğne ve coraspin kullandım her gün. Başka ne testler yapılıyor bilmiyorum ama ilk gebelik diye pek önemsemiyor doktorlar, bizim için bu kadar önemli ve üzücüyken. Elinden geleni yaptıysan araştırma konusunda, içini ferah tut.

Back
X