Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun , sağlıkla gelsin 🧿 ben asla ıkıncıyi düşünemiyorum , zaten de eşimle kanka olduk artık 😅
Amın Insallah darısı istediğiniz zaman başınıza olsun,aslında kardeş çok güzel bişey ben hep çok çocuk isterdim ama annem bizle kalıyor onun da etkisi var,o bakıyor ben okuldayken

Amın Insallah darısı istediğiniz zaman başınıza olsun,aslında kardeş çok güzel bişey ben hep çok çocuk isterdim ama annem bizle kalıyor onun da etkisi var,o bakıyor ben okuldayken
Allahım sağlıklı uzun ömürler versın annecıgıne , benım de yanımda bi destek olsaydı düşünürdüm , bakıcı baktı bu yıl, ne ksdar iyi desek de canın kanın gıbı olmuyor tabıkı

Allahım sağlıklı uzun ömürler versın annecıgıne , benım de yanımda bi destek olsaydı düşünürdüm , bakıcı baktı bu yıl, ne ksdar iyi desek de canın kanın gıbı olmuyor tabıkı
Amın Insallah cnm abimin 3 çocuğuna da baktı sıra benimkilerde☺️ haklısın tek başına zor gerçekten,yıne çok şükür diğer mesleklere göre daha az çalışıyoruz benim Ömer’de 15 saatti geçen sene 20 verdiler

Ayy kızlar bu sayfayı görünce çok duygulanıyorum birlikte gebelik hazırlığı yaptığımız, kaybettiğimiz bebeklerimizi konuştuğumuz yol arkadaşlarım çok şükür hepimiz birer birer mucizelerimize kavuştuk
Benim bu dünyada kızdan payım yok demek ki 3 erkek evlat verdi Rabbim bana, 2 kızım da cennette, 13,9 ve de sizlerle beklediğim oğlum 16 aylık oldu 🥰
Hareketli meraklı çok mu çok güler yüzlü mutlu bir bebeğim var hamd olsun beraber yeniden keşfediyoruz herşeyi, diğerleri büyüdüğü için olsa gerek çok farklı bir bebek
Allahım hepsine sağlıklı huzurlu mutlu güzel yazılar yazsın 🤲 seviliyorsunuz kızlar öpüyorum sizleri
burcusami burcusami canım tebrik ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin sürpriz yumurta yalnız bu sürprizler çok tatlı oluyor haberin ola🤩

Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam :KK68:

Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur ❣️

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:💗
@Kalbim7321.01.2021 :emir_bebek:💙
@Liloss27.01.2021 :emir_bebek:💙
@kelebek333310.02.2021 :emir_bebek:💙
@Smyrra17.03.2021 :emir_bebek:💙
@Teneffus Zili22.03.2021 :emir_bebek:💗
@Summerwinter27.03.2021 :emir_bebek:💗
@Elikan26.04.2021 :emir_bebek:💗
@Rhea Silvia13.05.2021 :emir_bebek:💙
@PembeAnkaKusu01.06.2021 :emir_bebek:💗💙
burcusami burcusami 09.06.2021 :emir_bebek:💙
@celiklady12.08.2021 :emir_bebek:💙
@windream20.08.2021 :emir_bebek:💙
@Dh12091030.08.2021 :emir_bebek:💙
@newnew29.09.2021 :emir_bebek:💙
@Bonncuk05.10.2021 :emir_bebek:💙
@-C-A-N-A-N-09.10.2021 :emir_bebek:💙
@karaca344321.10.2021 :emir_bebek:💗
@senistiyorruj25.10.2021:emir_bebek:💙
@Doktoraliguru16.11.2021 :emir_bebek:💙💙
@Lalalala115.12.2021:emir_bebek:💙
@Selizay01.04.2022:emir_bebek:💙
@Aklimtrakyada12.05.2022 :emir_bebek:💙
Ha-ri Ha-ri 16.05.2022 :emir_bebek:💗
@Yazin Sevinci03.06.2022 :emir_bebek:💙
@Rande19.06.2022 :emir_bebek:💗
@sutlaacc09.09.2022 :emir_bebek:💙💙
@Melikeben26.12.2022 :emir_bebek:💗
@Random32023:emir_bebek:
Sohrab Sohrab 07.04.2023 :emir_bebek:💗
HejaR12 HejaR12 2023:emir_bebek:💙
Merhaba ben gebeyim düşük cok agrılıymış korkuyorum başıma gelicek diye . Dayanılmıycak bir agrı mı

Canım benim koştum geldim. Topiğin hayırlı olsun, hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip olsun inşAllah 🤲🏻 Ben de 6 Kasım’da düşük yaptım, yeniden bebek planlıyoruz Allah’ım inşAllah hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🏻
Merhaba ben gebeyim düşük cok agrılıymış korkuyorum başıma gelicek diye . Dayanılmıycak bir agrı mı

Ayy kızlar bu sayfayı görünce çok duygulanıyorum birlikte gebelik hazırlığı yaptığımız, kaybettiğimiz bebeklerimizi konuştuğumuz yol arkadaşlarım çok şükür hepimiz birer birer mucizelerimize kavuştuk
Benim bu dünyada kızdan payım yok demek ki 3 erkek evlat verdi Rabbim bana, 2 kızım da cennette, 13,9 ve de sizlerle beklediğim oğlum 16 aylık oldu 🥰
Hareketli meraklı çok mu çok güler yüzlü mutlu bir bebeğim var hamd olsun beraber yeniden keşfediyoruz herşeyi, diğerleri büyüdüğü için olsa gerek çok farklı bir bebek
Allahım hepsine sağlıklı huzurlu mutlu güzel yazılar yazsın 🤲 seviliyorsunuz kızlar öpüyorum sizleri
burcusami burcusami canım tebrik ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin sürpriz yumurta yalnız bu sürprizler çok tatlı oluyor haberin ola🤩
Sağlıkla büyüsün paşalar Insallah💙 Insallah sağlınla kavuşurum bende..benim ufaklık da 18 aylık çok bıcırık sevdiriyor kendini bakalım en minik nasıl olacak💕

Şuan sağlıklı mı ılerlıyor hamılelıgınız? Eger oyleyse bunları düşünmeyin, keyfını çıkarın hamılelıgınızın..
Son soruya gelecek olursak kürtaj da anestezı ıle rahım içi temızlenıyor, ama ılacla düşük evet sancılı oluyor maalesef , ben ılk bebeğimde ılacla düşük yaptırıldım..

Şuan sağlıklı mı ılerlıyor hamılelıgınız? Eger oyleyse bunları düşünmeyin, keyfını çıkarın hamılelıgınızın..
Son soruya gelecek olursak kürtaj da anestezı ıle rahım içi temızlenıyor, ama ılacla düşük evet sancılı oluyor maalesef , ben ılk bebeğimde ılacla düşük yaptırıldım..
Geçmiş olsun :(

Tekrarını umarım kimse yaşamaz.. herkes yavrusunu güle güle büyütsün.. hamile olanlar sağ Salim kucağına alsın inşallah kızlar...

Bazen sessiz kalınmasına yeni gelen olmamasına seviniyorum şükür bu sorunları yaşayan yok diye, bazen de eski olan herkesi merak ediyorum şuan ne yapıyorlar nasıllar acaba diye🙈
Selamlarrr bende özlemişim bu topiği🥹♥️🌸 benimde oğlum 2 yaşında suan, ve 25 haftalık hamileyim kızım oluyorr 🥹 kaç sene geçmiş buraya yazmayalı umarım herkes iyidirrr🥹

Herkese selamlar ben de çok özlemişim burayı neler neler paylaştık burada. Herkesin iyi olmasına sevindim 🙏 Oğlum 4 yaşa yaklaşıyor kızım 17 aylık oldu, büyük konuşmayayım ama biz çocuk defterini kapattık. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🙏🙏🌸🌸🌸 Düşük yaşayan ve buraya gelip yazdıklarımı okuyan olursa o zamanlar hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor gidiyor bol sabır diliyorum 🙏🙏🙏

Kız veya erkek yeterki sağlıklı olsunlar🥰inşallah senin de kızım olsa bu kadar olurdu diyeceğin gelinlerin olsun karşılıklı sevgi ve saygı ile güçlü bağlar kurduğunuz 🤲🏻🥰tabi kendi evlatlarımız da hayırlı ahlaklı bireyler olsun sadece gelinler ve damatlar değil 😅oh be çocuk kısmını atlatıp gelin ve damat için dua bile eder olduk 🤣burası bana çok özel geliyor belki bir yerde çocuklarımız denk gelecek ama bilmeyecekler ki anneleri neler paylaştı 🥰

Bu arada 2. Hatta 3. Bebiş yapan çok saygıdeğer arkadaşlarım önünüzde düğmelerimi ilikleyip saygı ile eğiliyorum 🤣evlat büyük bir nimet ve şükür sebebi lakin cidden bendeki potansiyel bir tane içinmiş ben bunu gördüm yaa 🤣hani bu az büyüsün değişir gibi bir his de değil valla size helal olsun 🤣

Birde tecrübeli analar bişey sorcam benim kız çok sakin, çekinken, biri oyuncağını alsa anne sen al geri der yada ne bilim atıyorum kendi bisikleti sütünde o an misafir çocuk in dese hemen iner oysa inesi yok biliyorum ben ne yapmalıyım ki biraz daha aktif ve kendini korur olsun

Back
X