• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da öyle cnm zaten hamilelik zor geçiyor bide süpriz olunca psikolojim de pek iyi değil,bu yorumlar da canımı sıkıyor yalan değil,ben hep diyorum hayırlı evlat olsun yeter,teyzemin kızı var ameliyat oldu aramadı bile sözde kız evladı..benimkiler küçük daha cnm Ömer’im 3 buçuk erenim 1 buçuk yaşında,Emre’m dogunca 4 ve 2 yaş olucaklar 💙cennette de bi kızım var Insallah kavuşuruz 💕senin iki kaybın vardı sanki demi ikisi de kızdı
Ya boşver canım sen onları bende öyle yapıyorum, ayy ne güzel birlikte büyüyecekler, hiç arkadaşa ihtiyaç duymazlar birbirleriyle oynarlar birbirlerine yoldaş,sırdaş olurlar 🤩
Benimkilerde çok bağlı birbirlerine🥰
Yaz canım ne zaman istersen kendini yalnız hissetme lütfen, evet canım benim kızlar cennette
birde annen yardımcı oluyordu sana değil mi

Yaaa ne kadar sevindim bu habere. Aslanlar gibi oğulların olacak millet de kıskanıyor mu ne? Kız olsa bi laf erkek olsa bir laf. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de bir hafta kaldı doğumuma oğlum olacak inşallah 🥰
Sağlıkla hayırla gelsin minnoşun🥰

Yaaa ne kadar sevindim bu habere. Aslanlar gibi oğulların olacak millet de kıskanıyor mu ne? Kız olsa bi laf erkek olsa bir laf. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de bir hafta kaldı doğumuma oğlum olacak inşallah 🥰
Bi tane de kızın olsaydı keşke diyolar..nasip diyorum bende..masallah cnm sağlıkla kavuşun Insallah sizde 😍

Ya boşver canım sen onları bende öyle yapıyorum, ayy ne güzel birlikte büyüyecekler, hiç arkadaşa ihtiyaç duymazlar birbirleriyle oynarlar birbirlerine yoldaş,sırdaş olurlar 🤩
Benimkilerde çok bağlı birbirlerine🥰
Yaz canım ne zaman istersen kendini yalnız hissetme lütfen, evet canım benim kızlar cennette
birde annen yardımcı oluyordu sana değil mi

Sağlıkla hayırla gelsin minnoşun🥰
Insallah cnm iyi anlaşırlar,Ömer ve eren oynamaya başladı tabi kavgalar da oluyor ☺️çok şükür cnm annem bizle kalıyor zaten,çalışıyorum ben 3 hafta sonra rapor alıcam sonra da doğum iznine cıkıcam,.eylülde başlarım kısmetse..Ömer’i zaten anaokuluna başlattık,ereni de oyun grubuna veririz,annem minikle kalır☺️

Insallah cnm iyi anlaşırlar,Ömer ve eren oynamaya başladı tabi kavgalar da oluyor ☺️çok şükür cnm annem bizle kalıyor zaten,çalışıyorum ben 3 hafta sonra rapor alıcam sonra da doğum iznine cıkıcam,.eylülde başlarım kısmetse..Ömer’i zaten anaokuluna başlattık,ereni de oyun grubuna veririz,annem minikle kalır☺️
O zaman iyi ya annenle beraber büyütürsünüz işte,3.nün ismi belli mi, canım sen öğretmeniydin ayy benim büyük oğlum lgs ye hazırlanıyor bu yıl

O zaman iyi ya annenle beraber büyütürsünüz işte,3.nün ismi belli mi, canım sen öğretmeniydin ayy benim büyük oğlum lgs ye hazırlanıyor bu yıl
Evet kısmetse Emre olucak 💙 annem iyiki var çok şanslıyım..evet İngilizce öğretmeniyim,masallah kocaman olmuş,Insallah istediği yer olur,çocuklar için çok zor sınav heyecanı stresi..

Back
X