• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hergun vişne kurusu yiyorum ya, pazarda bi amcadan almıstım 1 kılo, ınsallah o amcayı yenıden bulurum da umarım bıtmemıstır
Ben tam bıraktım çünkü beni öyle meyve kurusu vs kesmiyor illaki çikolata tarzı şeyler olmalı ama hazır olan herşey yasaklandı 😒neyse en azından kilo için de faydalı yememem. Ama asla evlendiğim kadar zayıf olmak da istemiyorum 41.5 kilo ile evlenmiştim😂

Hosgeldın cnm, insallah olcak❤️🙏🏻 tedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
Hosgeldın cnm, insallah olcak❤️🙏🏻 tedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
ilk denememizdi canım hatta ☺️ Tedavisizdi evet. Ama sonra 5 aydır olmadı 😔 bende yine hemen olacağım sandım

Kızlar ben 2 haftadır diyetteyim, 3 kilo harici bel bölgemden 3 cm inceldim şimdiden 💃🏻 O yüzden geç kalmadan başlayın derim ben 😌

Kızlar ben 2 haftadır diyetteyim, 3 kilo harici bel bölgemden 3 cm inceldim şimdiden 💃🏻 O yüzden geç kalmadan başlayın derim ben 😌
Benim de hedefim üç kilo eğer verirsem 45 olacağım zaten boyum 1.52 yeter bana 😊

ilk denememizdi canım hatta ☺️ Tedavisizdi evet. Ama sonra 5 aydır olmadı 😔 bende yine hemen olacağım sandım
Yaaa benim de tedavisiz ilk denemede olmuştu hatta baya bi şaşırmıştım ama nasip işte😖

Back
X