- 27 Eylül 2020
- 7.637
- 11.179
- 248
Hepimiz bu süreçte ne saçma insanlar ile uğraşmışız Bende de durum aynı aynı anda hamile kalıp birbirimize ultrason resmi vs her detayı anlattığım yakın arkadaş grubumun  bir anda aktifliğinin bitip onların özelden konuşması mı dersiniz ama amaç beni üzmemek değil nazar korkusu, aman zaten bir avuç bile değildi üzülme gibi bir teselli cümlesi,zayıf olanın çocuk yetiremeyip düşüren biri olur kafası olan eş babası
Bende de durum aynı aynı anda hamile kalıp birbirimize ultrason resmi vs her detayı anlattığım yakın arkadaş grubumun  bir anda aktifliğinin bitip onların özelden konuşması mı dersiniz ama amaç beni üzmemek değil nazar korkusu, aman zaten bir avuç bile değildi üzülme gibi bir teselli cümlesi,zayıf olanın çocuk yetiremeyip düşüren biri olur kafası olan eş babası en ufak hayatımızda iyi birşey olsa çekemeyen ve illaki gündem yapıp konuştukça nazar değdiren eş sülalesi anne babası hariç tabi
en ufak hayatımızda iyi birşey olsa çekemeyen ve illaki gündem yapıp konuştukça nazar değdiren eş sülalesi anne babası hariç tabi  birde bunlar ile uğraştık bizde
birde bunlar ile uğraştık bizde

Bende de durum aynı aynı anda hamile kalıp birbirimize ultrason resmi vs her detayı anlattığım yakın arkadaş grubumun  bir anda aktifliğinin bitip onların özelden konuşması mı dersiniz ama amaç beni üzmemek değil nazar korkusu, aman zaten bir avuç bile değildi üzülme gibi bir teselli cümlesi,zayıf olanın çocuk yetiremeyip düşüren biri olur kafası olan eş babası
Bende de durum aynı aynı anda hamile kalıp birbirimize ultrason resmi vs her detayı anlattığım yakın arkadaş grubumun  bir anda aktifliğinin bitip onların özelden konuşması mı dersiniz ama amaç beni üzmemek değil nazar korkusu, aman zaten bir avuç bile değildi üzülme gibi bir teselli cümlesi,zayıf olanın çocuk yetiremeyip düşüren biri olur kafası olan eş babası en ufak hayatımızda iyi birşey olsa çekemeyen ve illaki gündem yapıp konuştukça nazar değdiren eş sülalesi anne babası hariç tabi
en ufak hayatımızda iyi birşey olsa çekemeyen ve illaki gündem yapıp konuştukça nazar değdiren eş sülalesi anne babası hariç tabi  birde bunlar ile uğraştık bizde
birde bunlar ile uğraştık bizde 

Nasılsın?
 Nasılsın? 

Bende durumlar aynı, denemeye devam, birkaç güne adeti bekliyorum, test yapmadım ama bu ay da olmadı biliyorum hissedebiliyorum.Bana denemeye devam, rahat bırak, stresten başka sorunun yok diyorlar.Sanki benim elimdeymiş gibi
  Bende durumlar aynı, denemeye devam, birkaç güne adeti bekliyorum, test yapmadım ama bu ay da olmadı biliyorum hissedebiliyorum.Bana denemeye devam, rahat bırak, stresten başka sorunun yok diyorlar.Sanki benim elimdeymiş gibi Sanırım sonu tüp olacak.İnşallah güzel haberler paylaşabilirim ben de burda.Sen nasılsın?
Sanırım sonu tüp olacak.İnşallah güzel haberler paylaşabilirim ben de burda.Sen nasılsın? 

❤
❤

valla bende kontrole gittm foliküllerim tam gelişmemiş bi hormon hapı verdi 21 günlük ocak adetimde de klomene başlayacağım bakalım canım benimde en erken şubata kaldı yani inşallah istediğimiz gibi gelişir de yumurtalarım
 valla bende kontrole gittm foliküllerim tam gelişmemiş bi hormon hapı verdi 21 günlük ocak adetimde de klomene başlayacağım bakalım canım benimde en erken şubata kaldı yani inşallah istediğimiz gibi gelişir de yumurtalarım 
 Tabi onlarla Ben de karşılaştım.Söylenilen sözler beynimde yankılanıp duruyordu.Ama zaman geçtikce Ben çok daha güçlendim en azından "sen kimsin ki" bana bunları söyleyebiliyorsun tavrı takındım.Takmamayı öğrendim.Sizlerde takmayın lütfen üzmeyin değerli canınızı
Tabi onlarla Ben de karşılaştım.Söylenilen sözler beynimde yankılanıp duruyordu.Ama zaman geçtikce Ben çok daha güçlendim en azından "sen kimsin ki" bana bunları söyleyebiliyorsun tavrı takındım.Takmamayı öğrendim.Sizlerde takmayın lütfen üzmeyin değerli canınızı Olmayanı olduran Rabbim o ne mucizeler yaratıyor.İlahi adalete Inanin ben bunu yaşadım tek tek çkyor .
Olmayanı olduran Rabbim o ne mucizeler yaratıyor.İlahi adalete Inanin ben bunu yaşadım tek tek çkyor .

Allah sabır versin başın sağolsun senin ne zaman oldu ?
 Allah sabır versin başın sağolsun senin ne zaman oldu ?