- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benimde 3 gebeliğimde de yoğun bel ağrısı ve grip olurum normalde olmam maşallah diyim grip olunca bi acaba mı geliyo ister istemezBende de gogus hassasiyeti olmustu sadece ama ben 6 aydir falan biesteron hap kullandigim icin cok yogun gogus hassasiyeti yapiyor adetten bir hafta once falan basliyor o yuzden hic birbirinden ayiramamistim, adet gecikmesi haricinde de baska bir farklilik hissetmemistim ya da belki de o kadar umudum yoktu ki artik kendimi gozlemleyememis olabilirim

bazı isimler tanıdık, artık aktif değilim buralarda ama görünce bir slm vermek istedim, aranızda en eski kayıp yaşayan benim galiba
  bazı isimler tanıdık, artık aktif değilim buralarda ama görünce bir slm vermek istedim, aranızda en eski kayıp yaşayan benim galiba  Inşallah 2021de harika bir sayfa açılır hayatımızda
  Inşallah 2021de harika bir sayfa açılır hayatımızda
		 Rabbım insallah tez zamanda kucagımızı doldursun ınsallah saglıcakla, evet nerdeyse hepımız yakın zamanda düşük yapmısız arkadslarla, birbirimizin dertlerini dinliyoruz sımdılık, insallah sevınclerımızı de paylasırız yakın zamanda
 Rabbım insallah tez zamanda kucagımızı doldursun ınsallah saglıcakla, evet nerdeyse hepımız yakın zamanda düşük yapmısız arkadslarla, birbirimizin dertlerini dinliyoruz sımdılık, insallah sevınclerımızı de paylasırız yakın zamanda 
 sen de katıl bize cok mutlu oluruz
 sen de katıl bize cok mutlu oluruz  

Gerçekten öyle hissediyorum bizim için hayırlı bi ay da olur inşallah.Bu arada en belirgin gebelik belirtileriniz ne oluyo ?
 Gerçekten öyle hissediyorum bizim için hayırlı bi ay da olur inşallah.Bu arada en belirgin gebelik belirtileriniz ne oluyo ?

Nasılsın?
 Nasılsın?