- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
Teşekkür ederim kuzumTabiki transfer oluyosunkısmetıyle gelıyo
 inşallah herşey çok belirsiz tabi, olumsuz düşünmek istemesemde olumsuzluklara da hazır olmak niyetindeyim. Rabbim hayra çikarsin
inşallah herşey çok belirsiz tabi, olumsuz düşünmek istemesemde olumsuzluklara da hazır olmak niyetindeyim. Rabbim hayra çikarsin  süreci paylaşacağim, fakat transfer ne zman oluyor kuzu bı bilgin var mı? Yani adetten hemen sonra mı zamansal olarak ne acaba
 süreci paylaşacağim, fakat transfer ne zman oluyor kuzu bı bilgin var mı? Yani adetten hemen sonra mı zamansal olarak ne acaba 

çok duygusalım, eşimle konuşup karar vereceğiz yarın dedim, endişelerimde var tabii, 1 transfer de karar kıldık , Allahım nasib etsin
 çok duygusalım, eşimle konuşup karar vereceğiz yarın dedim, endişelerimde var tabii, 1 transfer de karar kıldık , Allahım nasib etsin  ama mutluyum yaa bayadir deniyoruz olmuyor
 ama mutluyum yaa bayadir deniyoruz olmuyor  Rabbim bunuu bekletti dedim
 Rabbim bunuu bekletti dedim  
		 inşallah en güzeli olsun hakkınızda
 inşallah en güzeli olsun hakkınızda

tabi hiç birikim olmasa ne yapacaksın orası meçhul zaten bizim de çocuk yapmak için bekleme sebeplerimizden biri buydu biliyorsun. Allah kolaylık versin herkese bu zamanda zor…
 tabi hiç birikim olmasa ne yapacaksın orası meçhul zaten bizim de çocuk yapmak için bekleme sebeplerimizden biri buydu biliyorsun. Allah kolaylık versin herkese bu zamanda zor…