- 27 Eylül 2020
- 7.637
- 11.178
- 248
Ultrason ile baktılar sorun yok dediler şükür ama hala etkisini atamadım alerji de zor ama dermanı var mesela ama diğeri cidden ömrümü aldı galibaYoktu sanırım cnm sorun demi o konuyla ilgili? Çok zor cnm hastalık Allah yardımcın olsun rabbim dermansız dert vermesin çok şükür dermanı var

dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer
 dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer  

gerçi böyle habere can kurban doğumdan sonra bile söylesen kabulümüzdü
 gerçi böyle habere can kurban doğumdan sonra bile söylesen kabulümüzdü  Seni çoook seviyorum canım arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
 Seni çoook seviyorum canım arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 
 Sağlıkla doğmasını dilerim ben de o zamannn
 Sağlıkla doğmasını dilerim ben de o zamannn 

bak benim güncel derdim kakada kan çıktı
 bak benim güncel derdim kakada kan çıktı  
		 yeğenim leylada da vardı bebeğe değil de anneye eziyet oluyor biraz kuzum ama sen halledersin süper anne
 yeğenim leylada da vardı bebeğe değil de anneye eziyet oluyor biraz kuzum ama sen halledersin süper anne 
 inşallah başka şeylere yoktur en yaygını süt alerjisi zaten kuzum
 inşallah başka şeylere yoktur en yaygını süt alerjisi zaten kuzum 

önce tüm süt ürünleri ve yumurtayı kestim eğer düzelme olursa keçi sütü ürünlerini deneyeceğim bizim evde olan peynirler hep keçi peyniri zaten eşimin ailesi yapıyor eğer ona yasak olmazsa abur cubur ve yumurta harici hayatımda çok da bişey değişmez aslında ama nasip bakalım
önce tüm süt ürünleri ve yumurtayı kestim eğer düzelme olursa keçi sütü ürünlerini deneyeceğim bizim evde olan peynirler hep keçi peyniri zaten eşimin ailesi yapıyor eğer ona yasak olmazsa abur cubur ve yumurta harici hayatımda çok da bişey değişmez aslında ama nasip bakalım  

nerde bu kolay bebişler
 nerde bu kolay bebişler 
 10 gun sonra kese
10 gun sonra kese 12 saat uyuyup bi kere uyanan var
12 saat uyuyup bi kere uyanan var