Düşük sonrası gebelik testim hamile miyim

seren0163

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
128
31
18
30
Merhaba 2 ay önce düşün yaptım ve kürtaj oldum. Dikkt etmemize rağmen bugüm adetime 3 gün varken test yaptım . Sizce hamile miyim

Eklentiler

• 5977F0DA-BE15-491F-88C1-82DEBB0FC6FA.webp
    5977F0DA-BE15-491F-88C1-82DEBB0FC6FA.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 138
E tabii test bağırıyor ben hamileyim diye 😂 hayırlı olsun. Dikkat etmemize rağmen demişsiniz istemiyor muydunuz?

Bazı doktorlar standart olarak 3 ay bekleyin diyor ama buna gerek yok. Tabikii psikolojik olarak hazırsanız çok ileri hafta bir gebelik kaybı yaşamadıysanız.

Ben de haziranda düşük yaptım benim doktorum ve sorduğum 3 doktor ilk adet sonrası korunmana gerek yok dedi. Rahim ilk adetten sonra kendisini toparlıyormuş 3 ay beklemenin yarattığı bir artı yok yani.

O yüzden endişelenmeyin keyfini çıkartın? Düşük sonrası pıhtılaşma ve genetik test yaptırdınız mı?

Bazı doktorlar standart olarak 3 ay bekleyin diyor ama buna gerek yok. Tabikii psikolojik olarak hazırsanız çok ileri hafta bir gebelik kaybı yaşamadıysanız.

Ben de haziranda düşük yaptım benim doktorum ve sorduğum 3 doktor ilk adet sonrası korunmana gerek yok dedi. Rahim ilk adetten sonra kendisini toparlıyormuş 3 ay beklemenin yarattığı bir artı yok yani.

O yüzden endişelenmeyin keyfini çıkartın? Düşük sonrası pıhtılaşma ve genetik test yaptırdınız mı?
Düşük sonrası hiç bir test yaptırmadım zaten 7. Haftaydım daha. İlk gebelik olduğu için gerek yok dedi doktorum. 2. 3. Olsaydı testler yapılıyormuş tabi

Benim de ilkti ama ben yaptırmak istedim şehir hastanesinde bir de kimyasalım var diyerek testleri yaptırdım. Yoktu aslında ama dediğin gibi yapmıyorlar. Pıhtılaşma ihtimaline karşı doktorundan kan sulandırıcı isteyebilirsin. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Benim de ilkti ama ben yaptırmak istedim şehir hastanesinde bir de kimyasalım var diyerek testleri yaptırdım. Yoktu aslında ama dediğin gibi yapmıyorlar. Pıhtılaşma ihtimaline karşı doktorundan kan sulandırıcı isteyebilirsin. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Amin teşekkür ederim darısı isteyen herkese 🙏🏼

Twbrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah kan vermişmiydinz?

Back
X