Düşük sonrası gebelik

parcalandim

Allah bizimle beraberdir..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
161
170
303
Merhaba arkadaşlar.

20 martta 7,5 haftalık bebeğimi kalp atışını duyamadan kaybettim. 21 martta doktora gittim. Düşüğe bağlı kürtaj oldum. Kontrolde doktor 1 adet doneminden sonra tekrar bebek için devam korunmaya gerek yok rahim guzel dedi. 1 hafta kadar önce yumurtalıklarım da ağrı ve yumurta akı gibi akıntı vardı. İlişki oldu. Henüz adet görmemiştim. Tekrar bebek olur mi diye ümitlendim ama. Sizlerde düşük ve kürtaj sonrası hemen hamile kalan var mı? Merak ettim.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

En doğrusu sizin doktorunuza gitmeniz.
Vakit kaybetmeden.
Burada aynı şeyleri yaşayanlar olsa dahi, herkesin bünyesi ve fizyolojisi farklı.
Belki birşey dokundu? Belki bir rahatsızlık söz konusu?
Kötüyü düşünmemek gerek tabii ki, ama tebride bırakmamak şart.

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda bir evlat nasib etsin size.
Fakat böyle şeyleri hafife almayın, gidin doktorunuza içiniz rahatlasın, tahminlerle iş yapmayın...

Dusuk tamamlandı çok şükür baya oldu çok sagolun fikirleriniz ve yardımınız için yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…