düşük sonrası gebelikk

Kanaman bittiktil sabredicem bilmiyorum,en sonra iliskiye baslayabilirsiniz canim bi sakincasi yok ben sormustumsevgililer gununde supriz olayi benimde aklima geldide daha kac gun var nasbirileriyle paylasmam lazim ben haric kimse bilmiyo:26:

tamam canım :) varsa kız kardeşin ona söyleyebilirsin yada annene

tamam canım :) varsa kız kardeşin ona söyleyebilirsin yada annene

Aslinda etrafimda paylasabilicegim insan dolu ama ben bi bebegimi kaybettigim icin simdi soylemeye korkuyorum ya ayni seyi yasarsam diye(Allah korusun)Sonrasi agir bi surec cunku sorular iyi dilekler falan,en iyi cumle bile caninizi yakabiliyo bazen .Allahim beni ayni sinavdan tekrar gecirmez insallah.Mümkun olsa karnim sisene Kadar esimden bile sakliycam

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım . yok canım ayrıca allah korusun inşallah bir daha öyle şeyler yaşamayızz

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım . yok canım ayrıca allah korusun inşallah bir daha öyle şeyler yaşamayızz

Insallah canim sendede oldumu bilmem gerci seninki cok yeniymis ama ben dusuk yaptigim hamileligimde resmen depresyona girdim ,cok kotu hissediyodum kendimi ve kime soylediysem inanmasada ben dusukle sonuclanicagini resmen hissettimve ilk ogrendigimde gayet sakindim bile doktorumda sasirdi kendimi hazirlamistim bi yandanama allahim nasib eder insallah ki Bunda simdilik kotu bi hissim yok ama iste KORKU

ben hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra kanamam başladı zaten kanamayı görünce bende düşeceğini anladım bende çok ağladım çok üzüldüm ama çabuk atlattım eşimde sağolsun çok yardımcı oldu beni güldürmek için ne şebeklikler yaptı bi bilsen :) inşallah güzel bi hamilelik yaşarsın :)

insallah canim en kisa zamanda Allah sanada nasib etsin.Bu arada nickinden yola cikarak soruyorum Bayburtlumusun?

arkadaslar bende birseyler paylasmak istiyorum..8 haftalık bebegimi kaybettim yaklasık 15 gün oluyor gecmis olsun uzulme falan filanlı günlerden sonra 5gündür kendi basımıza kaldık evde ve bende asırı duygusallık basladı sanırım kalabalıkla bastırılmıs duygularım ayaga kalktı herseye aglar oldum ve hicbirseyden memnun olmayan mutsuz biri haline geldim tv da bebek görüyorum baslıyorum aglamaya,memleketteki ailemle konusurken aglıyorum.Biraz bekleyip tekrar denemek istiyorum ama korkum daha baskın geliyor sizce bu duygusallık nomalmi

öncelikle geçmiş olsun.bende 19 gün önce 10 haftalık gebeyken kürtaj olmak zorunda kaldım.kendini üzme Allah herşeyin en hayırlısını versin.belki doğsa bile sağlıklı olmayacaktı.doktorum bana böyle söylemişti. çok şükür kendimi toparladım ben seni ancak sen iyileştirebilirsin. hergün ağlayarak isyan etmiş de olursun belki eşinde üzülüyordur bu şekilde daha çok.ailen de.. herkes için en hayırlısı bi an önce toparlanmaya çalış.hayat bu.ne zaman kime ne getireceğini yalnız Allah bilir.Ona sığın...

cok tesekkür ederim destegin icin.Sanada gecmis olsun Allah tekrarını göstermesin insallah...doktorum banada kalbi atmıs olsaydı bile özürlü olurdu dedi bende hep hayırlısı olur insallah diye dua etmistim demekki hayırlısı buymus ama yinede insanoglu iste ici buruluyor kırılıyor...anlatılamayan seyleri barındırıyor icinde,denilen sözler öyle kırıcı oluyor ki yutkunurken bogazında öyle bir kalıyorki zoruna gidiyor bazı seyler...tek istegim suan icin haberleri olmasın diye yanımda oldurulmayan sonrasında haber verilen anne ve babamın yanında olmak....

2 kez düşük yaptım ikisinde de farklı doktorlara gittim ilkinde doktor 7-8 ay düşünme dedi tam 8 ay snra tekrar hamile kaldım fakat o da düşükle sonuçlandı 2. doktorum en az 3 ay bekle dedi ama 1,5 ay sonra sürpriz şekilde hamile kaldım tekrar ve şükürler olsun 6,5 ayımız bitti bugün...

arkadaslar 23 ekimde 8 haftalik hamileligin kendiliginden sonlandi ama bebek hic gorulmedi bugun 57. gunum 10 gun arayla 4. kanamayi yasiorum bu normalmi yeniden bebek isteyecegimize gelen kanamalar supheye dusuruyor bilgisi olan yazsin lutfen ilk 40 gun norml dediler ama suanki ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…