Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yurtdışında yaşıyorum suan yaptırsam kendim ödemem Laz'ım ssk ödemiyor 3.kez basımA gelirse bks gebelik ancak o zaman ödüyor dedi doktor Tek ümidim inşallah üçüncü sefer ayni şey gelmez basıma
Merhaba. Hangi hastanede yaptirdiniz acaba. Ben 2 kez dusuk yasadim simdi hamileyim yine de kan geliyor dusuk yapacagim sanirim. Ultrasonda gozukmuyor. Genetik test yaptırsam nasıl yapmalıyım bilgi verirmisiniz
Merhaba. Hangi hastanede yaptirdiniz acaba. Ben 2 kez dusuk yasadim simdi hamileyim yine de kan geliyor dusuk yapacagim sanirim. Ultrasonda gozukmuyor. Genetik test yaptırsam nasıl yapmalıyım bilgi verirmisiniz
benim ki bi laboratuara gitti adini suan hatirlamiyorum ankara cinnah caddesinde ancak sonuc alamadik. Sonuc alinabilecek durumda degil gibi bir sey geldi. Kendimize Genetik yaptirmadik sonrasinda. Ama pihtilasmaya falan baktirdim yine ayni laboratuarda. Pihtilasma cikmadi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
merhaba, bende 1 kimyasal gebelik 1 düşük yaşadım. açık yazayım sıkıntı olmasın :)
kendi doktorum genetik test yaptırmaya gerek görmemişti başka bir prof a gidip muayene oldum testleri istedi. eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek infertilite bölümüne gidip oradaki doktora da göründüm. testlerin bir kısmını istedik diğerleri için hastalanmayı bekliyoruz. eşimden de tahlil istediler ama onu yaptırmadık yine orada yaptırabiliyoruz.
bence önce bir sağlık ocağında bütün testlerini yaptır. onları değerlendirilsin sonrasında genetik test için doktora git. eğitim araştırma da para vermeden yaptırabilirsin.