Düşük sonrası genetik test

glayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
41
30
3
27
Kızlar selam 2 yıllık evliyim bir düşük birde kürtajım var doktorum genetik teste yönlendirdi. Randevu alırken sadece kendim için alıp eşim için de işlem yapılıyor mu yoksa eşim için de ayrı randevu almam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz

Eşin için de ayrı randevu alman gerekiyor. Ona da ayrı dosya açacaklar çünkü. Doktorun yanına tabi beraber giriyorsunuz

Ben de bir kürtaj ve bir düşükten sonra yaptırmıştım testleri

Peki sonra ki süreç nasıl ilerledi hamile kalabildin mi tekrar
Pıhtılaşma bozukluğunu öğrendim testler sonrasında. Hamile kalınca kan sulandırıcı başlattılar. 9 ay boyunca kullandım iğneleri. Bu yıl mart ayında çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım. Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda.

Pıhtılaşma bozukluğunu öğrendim testler sonrasında. Hamile kalınca kan sulandırıcı başlattılar. 9 ay boyunca kullandım iğneleri. Bu yıl mart ayında çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım. Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda.
Senin adına çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah ❤️

Kızlar selam 2 yıllık evliyim bir düşük birde kürtajım var doktorum genetik teste yönlendirdi. Randevu alırken sadece kendim için alıp eşim için de işlem yapılıyor mu yoksa eşim için de ayrı randevu almam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz
Evett gerçi ben almamıştım hemen orada ben girince eşime de ekstra randevu açtılar ama siz hiç riske atmayın eşinize de alın

Back
X