İyimisin , durumlar nasılBugün gidiyorum bakalım karnımda çok şişlik sert
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyimisin , durumlar nasılBugün gidiyorum bakalım karnımda çok şişlik sert
Adet olmayı bekliyorum turlusal kullanıyorum doktor muane etti yumurtalar tembel 2 ay korun dedi bende öyle yapcam dedi birdaha yaşanmasın diye takip etcek dedi bakalım hayırlısı olsun 2 adet bitsin clifeye başlıycam yineİyimisin , durumlar nasıl
Sen napıyoyorsun ne süreçtesinİyimisin , durumlar nasıl
İyi haberlerini alırım inş.Ben mental olarak toparladım kendimi , doktor önerisi ile korunmadık. Ufakbelirtilerim var ama asıl sorun bugun covid belirtilerim başladı. Ve şuan ne yapıcam bilmiyorum.Sen napıyoyorsun ne süreçtesin
Test yap Herkez geçiriyor artık dikkat et allah şıfa verdin inşallah bende adet oldum ağrılı geçiyor bakalım 1adetim kaldı Ramazan’dan sonra artık Allah’ın izniyle çalışmalara başlıycamİyi haberlerini alırım inş.Ben mental olarak toparladım kendimi , doktor önerisi ile korunmadık. Ufakbelirtilerim var ama asıl sorun bugun covid belirtilerim başladı. Ve şuan ne yapıcam bilmiyorum.
Rahim toparlandığı için olabilirmiş sanırım şu an daha iyiyim zaten çok teşekkür ederimMerhaba , çok geçmiş olsun.19 hafta bayağı ilerlemiş bir gebelikmiş .size ağlık diliyorum bundan sonrası için. Regl sancısı gibi sancı yaşadım ben.Düşükten sonra pek bi ağrım olmadı. Ama sizinki ay itibari ile ilerlemiş olduğu için yaşadığınız şikayetler bana normal geldi.
İlk düşüğümde 6. Ayda hamile kaldım ikinci düşüğümde 2. Ayda hamile kaldım şuan üçüncü hamileliğimMerhaba ,düşük yaptıktan nekadar süre sonra tekrar hamile kaldınız kızlar???
Allah size sağlık versin. Başın sağolsun Bende 19 haftalık bebek doğurdum zorunlu. Rahim ağzı yetmezliği varmış sizin sebebiniz ne acaba??Herkese merhaba. Benim de 6 nisanda 19 haftalık gebeliğim zorunlu olarak normal doğumla sonlandırıldı. Neredeyse 2 hafta olacak kanamam hala devam ediyor ve kasıklarımda gaz sancısı mı böbrek ağrısı mı rahim ağrısı mı anlayamadığım ağrı oluyor bazen. Batıp çıkıyor gibi. Normal mi bilmiyorum artık iyice paranoyak oldum zaten bu süreçte. Sizin ağrınız nasıldı tam olarak. Ayrıca idrarım da daha sık geliyor. Ama kan be idrar tahlilim temiz çıktı çok şükür
Benim 13 haftalıkken leke şeklinde akıntı başladı gün geçtikçe kanamaya döndü progestan kullandım hiç fayda etmedi. Bu sırada idrar yolu enfeksiyonum vardı önemsenmedi ilaç yazılmadı sonra kana geçti ve enfeksiyon sebebiyle kese delindi suyum 10 günde tamamen bitti. Bebek beslenemiyordu ve benim enfeksiyonum yüksek doz antibiyotiğe rağmen düşmüyordu bu yüzden zorunlu doğum yaptım. Doğumdan sonra vücudum normale döndü ancak. Kanamanın sebebi hiç söylenmedi her zaman bilinemeyebiliyormuş ama doğumdaki asıl sebep enfeksiyondan kese delinip suyun bitmesiydi yani. Kanamayla beraber su da geliyordu. Tekrardan gebelik düşündüğümde genel bir kontrole gitcem bakalım psikolojikmen çok etkiliyor insanı maalesef böyle durumlarAllah size sağlık versin. Başın sağolsun Bende 19 haftalık bebek doğurdum zorunlu. Rahim ağzı yetmezliği varmış sizin sebebiniz ne acaba??
Düşük oluyorsa betahcg düşer baktırabilirsiniz. Ama her zaman tespit etmez bu sağlıksız bir durumu. Daha kalp atışları duyulmaz 6. Haftada. O yüzden bekleyip göreceksiniz hayırlısı olsun inşallahKızlar 6 haftamdayım ,3 gün önce orta şiddette kasık ağrılarım oldu çok hafif kahve rengi lekelenmem oldu. Progestan aldım hemen...ağrılar yok gibi kanama hiç olmadı.şuan bebek ne bilemiyorum.Bu şekilde olup gebeliğini sağlıklı sürdüren oldu mu? Hcg baktırsam bi anormallik var mı tespit edilir mi?